Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi utile pentru afaceri de succes cu o berarie

de Camelia Ghenes 01 Iun. 2016 7777
4.61 din 19 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca iti deschizi berarie, atentie la "vecinii" localului. Indeosebi tinerii, care frecventeaza cel mai des berariile, au tendinta de a face mult zgomot si de a deranja atunci cand intra intr-o berarie.

Este bine de verificat ca, cel putin in imediata apropiere a localului, sa se gaseasca doar birouri, adica imobile goale seara si noaptea, cand localul este mai frecventat.

De asemenea, atentie la amplasamentul berariei. Daca localul se gaseste in centrul istoric al unui mare oras nu este foarte importanta amplasarea langa o parcare. Daca insa localul se gaseste in periferie este important sa se prevada o parcare cu un numar adecvat de posturi.

Pentru a ramane competitivi fata de propria clientela, trebuie pusa in discutie propria oferta. Trebuie vazut ce anume ofera o berarie in plus fata de alta.

Teava robinetului prin care curge berea n-ar trebui sa ramana deschisa mai mult de doua zile, in caz contrar bautura isi poate pierde prospetimea.

Este interzisa folosirea detergentilor care fac sa luceasca paharele: sunt dusmanii cei mai nemilosi ai spumei si pot altera chiar si gustul berii.


Neglijenta si mizeria pot avea consecinte foarte negative asupra gestiunii unui local. Bautorul de bere este, conform parerii expertilor, un client foarte exigent si atent fata de lucrurile marunte. Cu alte cuvinte, trebuie asigurata o buna aerisire, o buna iluminare iar muzica nu trebuie sa fie prea tare.

Instalarea robinetului trebuie facuta cu mare grija. Trebuie controlat cel putin o data pe luna, iar o data pe saptamana trebuie curatat cu apa curata.


Tags: afacereberarie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.61 din 5 - 19 voturi.

Articole conexe

Investitia intr-o microberarie artizanala. Cheltuieli cu materii prime

de Idei de afaceri
16 Mai 2023
Segmentul berii artizanale cunoaste peste tot o dezvoltare rapida, care are ca principal motor nevoia de diversitate a consumatorului de bere....

4 plus 1 sfaturi pentru o afacere de succes

de Florin Amariei
15 Mar 2021
Iti doresti sa ai succes cu afacerea ta? Retine aceste 4+1 sfaturi pentru un business care iti aduce banii doriti! Simplul fapt ca ai gasit o idee...

6 pasiuni pe care le poti transforma rapid in afacere

de Florin Amariei
01 Ian 2020
Orice om are o pasiune pe care si-o pune in practica din cand in cand. Sunt momentele acelea cand simti ca te linistesti facand fix ceea ce iti...

Afacere cu partenerul de viata

de Florin Amariei
05 Feb 2020
Pornirea unei afaceri cu partenerul de viata suna minunat in teorie, dar practic, lucrurile nu stau atat de simplu. Inainte de a face pasul cel...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]