Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Strategii care va ajuta sa va duceti afacerile la un cu totul alt nivel, mult peste competitie!

de Ilinca Dobrescu 11 Aug. 2012 2564
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Competitorii nostri cauta in permanenta noi modalitati de a ne detrona si pe nimeni nu mira acest lucru. Acelasi lucru il facem si noi si pentru asta avem nevoie de strategii care sa dea rezultate concrete, masurabile, cu efecte pe termen lung.

Iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa va duceti afacerile la un nou nivel, peste competitorii dvs:

1. Contati pe customer service mai mult decat orice.

2. Mizati pe concursuri, bonusuri, oferte, promotii si nu nu numai, pentru a va castiga simpatia si fidelitea clientilor dvs.

3. Puneti accent pe strategiile clasice de marketing si advertising si combinati-le in mod strategi cu cele ce mizeaza pe social media.
Social media reprezinta un set amplu de instrumente care va ajuta sa va promovati afacerea, imaginea, reputatia, produsele, serviciile, activitatile intreprinse.

4. Efectuati activitati caritabile. Remunerati-va angajatii care se implice in actiuni de voluntariat. Sprijiniti orfelinate si asociati-va cu asociatii si ONG-uri ce ajuta persoane defavorizate, discriminate si nu numai.

5. Asociati-va cu antreprenori cu care nu intrati in competitie. Sa spunem ca sunteti organizator de nunti si doriti sa va promovati serviciile pentru a va devansa competitorii. O solutie excelenta este sa colaborati cu profesionisti care realizeaza aranjamente florale, cu specialisti in servicii de amenajari interioare, cu fotografi si chiar artisti make-up. Toti acesti antreprenori va vor promova afacerea in masura in care si dvs faceti acelasi lucru pentru ei.

6. Oferiti gratuitati cat mai des. Poate fi un e-book, un raport special, mostre si chiar servicii pentru someri, pensionari, studenti si nu numai.

7. Mizati pe WOM ( word of mouth marketing). Nu uitati faptul ca traim in secolul vitezei si ca vorba se duce extrem de rapid in randul clientilor si potentialilor clienti.


Tags: customer servicecompetitiecompetitoristrategii competitori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Customer service de succes: Top 3 fraze interzise!

de Adela Simonescu
04 Mai 2014
Cand discutam despre customer service, este clar ca avem de-a face cu unul dintre domeniile care vor absorbi cele mai mari investitii in urmatorii...

3 idei de afaceri online pentru care exista competitie acerba!

de Matei Antonescu
17 Sep 2012
Anul 2013 poate fi cel in care vom valorifica idei de afaceri online cu potential serios de profitabilitate. Sunt idei pentru care se dau batalii...

Secretele succesului in customer service de la antreprenori celebri

de Ilinca Dobrescu
25 Aug 2011
Customer sevice-ul trebuie sa fie piatra de temelie a oricarei afaceri. Fara customer service de calitate nu vom avea cui sa livram produsele si...

Cum fac afacerile mici fata marilor competitori de pe piata?

de Victor Oancea
23 Aug 2011
Iata o mare problema cu care se confrunta micile afaceri. Antreprenorii detinatori de mici afaceri se tem inca de la inceput ca nu vor putea face...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]