Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sunt afacerile dvs part-time gata sa devina afaceri full-time?

de Maria Nicutar 31 Oct. 2011 2859
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multi dintre noi isi doresc sa isi puna in aplicare idei de afaceri si totusi, incearca sa ramana precauti pana in punctul in care afacerile sunt demarate si administrate cu succes. Trecem de pragul de breakeven si incepem sa obtinem profit considerabil. Multi renunta prea repede la locul de munca pe care il detineau in paralel si multi nu renunta la timp.

Solutia principala pentru succesul unei idei de afaceri part-time si profitabile sta in identificarea activitatii profesionale potrivite. Multi nu reusesc sa identifice ideile de afaceri adecate, idei care sa poata suporta un program de lucru redus si flexibil.

Pentru toti ceilalti care au reusit, etapele trecerii de la afaceri part-time la afaceri full-time sunt importante si demne de luat in considerare:

1. Alcatuiti un plan solid pe baza caruia sa puteti sa previzionati cifrele de afaceri cu care va veti confrunta in viitorul apropiat si in cel indepartat.

Cooptati un specialist, un expert, un consultant financiar care sa lucreze impreuna cu dvs pentru a stabili clar care sunt sansele de viitor ale afacerii dvs part-time si daca se merita sa renuntati la alte activitati profesionale pentru a o duce la un alt nivel. Multi antreprenori aleg sa renunte la locul lor de munca prea repede, de la primele semne de succes si profitabilitate si gresesc.

Cititi si "Idei de afaceri profitabile – Cele mai simple afaceri part-time si cu bani putini"

2. Puneti bani deoparte. Rezervele de bani sunt vitale in orice moment, fie ca vorbim despre sume de bani destinate sustinerii ideilor de afacerii, afacerilor deja demarate sau vietii personale.

Alcatuiti un fond de cheltuieli care sa va ajute sa va mentineti in termeni avantajosi chiar si atunci cand nu veti mai beneficia de un salariu stabil. Includeti cheltuielile necesare vietii dvs personale, familiale si cheltuielile prevazute si neprevazute destinate sustinerii si dezvoltarii afacerilor dvs care vor deveni afaceri full-time si vor avea cerinte marite.

3. Stabiliti care vor fi schimbarile prin care vor trece afacerile dvs part-time atunci cand se va face transferul catre afaceri full-time. Cum vor fi afectate listele de sarcini si prioritati? Care va fi noul necesar de clienti de care veti avea nevoie pentru profitul asteptat? Vi se va mari necesarul de angajati?


Tags: afaceriidei de afaceriafaceri profitabileidei afaceriafaceri part-timeidei de afaceri part-time

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]