Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sunt indeajuns de capabil/a sa incep o afacere ca event planner?

de Teo Manole 14 Oct. 2014 4686
4.61 din 9 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Urmatoarea intrebare in mintea ta se refera la capacitatea de a aborda o asemenea afacere. Daca esti o persoana activa, care poate alerga de colo pana colo, ai idei creative, aptitudini deosebite, atunci vei trece testul. Daca iti place sa organizezi petreceri si sa iti aduni prietenii, ai stofa de event planner.

Daca ai lucrat in trecut in acest domeniu, vei sti cu siguranta “cu ce se mananca”. Mai mult, event planning-ul nu este o cariera plictisitoare, de la 9 la 17. Vei fi mereu pe fuga, un veritabil antreprenor. Vei comunica non stop cu clientii si furnizorii. Daca esti o persoana optimista, organizata si stii sa te coordonezi, atunci te poti ridica la inaltimea provocarii.

De ce ar trebui sa urmezi drumul unei asemenea afaceri?
  • Ei bine, nu iti trebuie multi bani.
  • Profiturile sunt mari, comparativ cu alte domenii.
  • Capitalul este minim, te poti ocupa oricand de business-ul tau.
  • Nu exista riscuri, cu exceptia definitivarii evenimentului respectiv; nu exista limite in privinta cresterii.
  • Firma de organizari de evenimente ofera multe avantaje, dar si provocari.

Femeia moderna de afaceri este motivata de mandrie, orgoliu si angajament vizavi de munca sa si astfel va reusi. Daca esti metodica, energica si iti place sa aduci oamenii la un loc, aici este locul tau. Poti aplica propria creativitate, carisma si pasiune pentru planificare.

Este una din cele mai bune cariere pentru o femeie si, de ce nu, pentru domni; si mai mult, poti organiza atat de multe evenimente, incat extinderea nu reprezinta o problema. Cine a zis ca nu poti imbina utilul cu placutul?

Networkingul este cel mai important aspect al demararii unei afaceri in event planning.

Cu cat ai mai multe contacte, cu atat ai mai multe sanse sa “culegi” roadele. Trebuie sa te pozitionezi undeva deasupra evenimentelor, deoarece oamenii vor veni la tine, pentru sfaturi si intrebari, la care asteapta raspunsuri. Contactele personale te vor ajuta. Ce trebuie sa faci? Sa gasesti clienti, sa transmiti mesajele, sa cercetezi piata si sa iti testezi ideile.

Nu trebuie sa fii un fluturas social, ca sa lasi o impresie buna. Daca vrei sa incepi sa organizezi evenimente, nu mai sta, da curs imaginatiei. Cu alte cuvinte, sa spunem, daca vrei sa organizezi petreceri pentru copii, poti organiza propria petrecere, cu proprii copii. Aceasta este sansa ta de a te afirma, o experienta memorabila.

Gusturile tale proprii vor vorbi in numele tau, vei deveni un brand. Obiectivul imediat este sa inveti si sa aplici. in acest business, al organizarii de evenimente, familia si prietenii devin cele mai bune active, mai ales atunci cand iti spun exact ceea ce cred despre performantele tale. Poti oferi brosuri, recomandari, fotografii de la alte evenimente. Foloseste-te de asemenea servicii.

Firma organizare de evenimente 



Tags: afaceriafacereevenimenteevent plannerorganizare de evenimente

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.61 din 5 - 9 voturi.

Articole conexe

Salina artificiala. Afacerea perfecta din mediul urban

de Bianca Tila
18 Apr 2024
Salinele artificiale au un raport considerabil la sanatatea oamenilor din mediul urban. In conditiile in care nu locuiti pe langa Prahova, Sibiu sau...

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]