Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 3 investitii majore pentru succes in afaceri!

de Victor Oancea 02 Mai. 2014 2874
4.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ce este succesul in afaceri? Inseamna sa ajungi la rezultatele dorite in timpul stabilit sau mai devreme, cu capitalul financiar propus sau mai putin. Inseamna sa ajungi sa te bucuri de rezultate concrete, de faima, de profiturile dorite si sa lasi o amprenta nobila in cadrul mediului business.

Destul de dificil pentru unii oameni de afaceri, de-a dreptul imposibil pentru altii, extrem de usor pentru cei care cunosc directiile in care sa isi investeasca timpul, banii, energia si motivatia.

Iata cele mai importante 3 investitii care duc la succes in afaceri:

1. Oameni valorosi.
Daca nu aveti oameni cu care sa va mandriti, sansele de succes in afaceri sunt zero sau foarte aproape. In consecinta, cea mai valoroasa investitie este sa aduceti in companii profesionisti renumiti, cu reputatie incredibila, cu abilitati si competente de invidiat.

Investiti in oameni de marketing, in contabili cu experienta bogata, in specialisti in HR si legislatia muncii, in profesionisti din universul juridic si in logistica. Valoarea adusa de acesti oameni se va revedea in profiturile companiilor voastre.

2. Un plan de afaceri complet, detaliat, cu planuri B cat cuprinde! Iata o alta investitie extrem de inspirata. Alegeti profesionisti care sa va ajute sa puneti la punct toate capitolele existente in planul de afaceri. Asadar, aveti nevoie de marketeri, de contabili, juristi si specialisti in legislatia muncii, de advertiseri si specialisti in branding, de consultanti financiar si nu numai.

Un plan de afaceri bun va poate scapa de numeroase potentiale greseli si probleme si va poate aduce finantele necesare cand ramaneti fara capital de rulaj sau de dezvoltare. Planul de afaceri are nevoie de mai multe variante de back-up si de variante ce pot fi prezentate partenerilor de afaceri, directorilor comerciali, potentialilor investitori, bancilor creditoare si nu numai.

3. Parteneri de afaceri exceptionali! Partenerii de afaceri reprezinta si ei o investitie foarte buna pentru orice fel de business. Acolo unde sunt doi, puterea creste, si de investitie, si de munca, si de gandire, si de creativitate, si de solutionare a greselilor si problemelor inerente oricarei afaceri.


Mult succes si afaceri prospere!


sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: succes in afaceriafaceriinvestitii afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]