Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trup si suflet in afaceri? Ai grija de ambele!

de Ilinca Dobrescu 16 Iul. 2013 2265
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

De foarte multe ori ni se intampla sa ne concentram foarte mult pe ...trup, desigur! Si neglijam spiritul, acea parte spirituala care ne completeaza, fara de care nu se poate.

Asa ca trebuie sa intelegem faptul ca pentru succes in viata profesionala, avem nevoie de echilibru, mai presus de orice. Reusitele din viata profesionala apar atunci cand viata personala merge bine. Si la fel se intampla si invers. Viata personala functioneaza de minune atunci cand in viata noastra profesionala exista ordine, nu haos!

Si pentru cei interesati sa castige acest echilibru, pentru cei interesati sa aiba grija de sanatatea lor, de spiritualitatea lor, de ordinea si armonia de acasa, iata cateva ghiduri practice pe care vi le recomandam. Sunt carti digitale vandute in numar impresionant. Iata cateva titluri de lucrari esentiale si pentru trup si pentru suflet:

Secretele dietei in functie de anotimpuri
Dieta in functie de anotimpuri nu a fost atat de puternic mediatizata, insa este extrem de interesanta. Este, in fapt, un vechi sistem de dieta si nutritie care te ajuta sa mananci alimentele dorite in combinatii potrivite, in momentul potrivit al anului!

Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Aici avem un program prin intermediul caruia ne folosim de diverse tehnici de respiratie pentru a ne vindeca organismul, pentru a inlatura energiile negative din corpul nostru!

Ghid practic - Secretele Feng Shui
Descopera secretele Feng Shui care iti imbunatatesc toate aspectele vietii!
Echilibreaza balanta! Exista remedii pentru tot ceea ce te intereseaza: dragoste, cariera, bogatie, sanatate, familie!

Sleep Solution: Solutia impotriva insomniei
Sleep Solution – Solutia impotriva insomniei contine doua coloane sonore. Ambele utilizeaza tehnologia Holosync(R), pentru a te muta din starea alfa (somnolenta) in theta (somn REM) si in delta (somn non-REM), pentru un ciclu normal de somn.

Cum sa lupti impotriva cancerului si sa invingi
Ghidul practic Cum sa lupti impotriva cancerului si sa invingi te pune fata in fata cu persoane care au fost diagnosticate cu cancer – au suferit datorita tratamentelor conventionale dure – au intors spatele medicinei moderne – doar pentru a fi vindecate miraculos prin metode naturale!


Tags: trup si sufletechilibru in viata

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]