Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Visezi la propria ta linie vestimentara? Afla cum poti obtine profit din aceasta afacere!

de Ilinca Dobrescu 31 Oct. 2017 13913
3.82 din 33 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Oamenii sunt unici si fiecare viseaza la propria sa afacere. Chiar daca este o mica afacere, satisfactia personala va fi mare. Nu toti suntem capabili sa crestem proiecte pana in stadiul in care se vor putea sustine singure si chiar sa ne returneze profit.

Pentru cei determinati sa dea lovitura ca oameni de afaceri, optiunile sunt numeroase. Putem sa mizam pe afaceri online sau pe mici afaceri la domiciliu, pe fabrici de ciocolata vegana sau pe firme de catering.

O optiune pe care multe persoane o iau in considerare este lansarea unei linii vestimentare proprii. Se cauta si se poarta din ce in ce mai des articolele unicat. Evident, audienta tinta este formata din clienti ce dispun de venituri peste medie. Obiectele vestimentare realizate de designeri independenti costa mai mult decat produsele pe care le gasim in mod normal in magazinele de haine.

Pana la desfacerea productiei, haideti sa vedem si care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurgem pentru a trece de la simpla idee, la afacere de succes:

1. Realizati un plan de afaceri clar si bine pus la punct in cel mai mic detaliu.
Aveti nevoie de un plan de afaceri in care sa puteti colecta toate informatiile si datele necesare pentru a lua cele mai corecte decizii.

Nu va supraestimati calitatea produselor si nu subestimati necesarul de capital financiar!

2. Obtineti certificarile necesare. Nu subestimati importanta cursurilor de calificare ca designer vestimentar. Nu este de ajuns sa aveti pasiune pentru acest domeniu. Este nevoie de determinare incrucisata cu disciplina si cu abilitati solide.

3. Obtineti capitalul financiar necesar pentru a pune afacerea pe picioare, gata sa functioneze si pana in momentul in care se poate sustine din incasari. Nu uitati ca o afacere poate ajunge la pragul de rentabilitate in mai multe luni de la lansarea afacerii. Este esential sa va asigurati capital financiar suficient chiar si pentru situatia in care veti reusi sa va amortizati cheltuielile intr-un an de la start-ip.

4. Alegeti un logo potrivit, un nume potrivit. Alegeti soft-urile de design vestimentar in care veti lucra si incepeti colaborarea cu o echipa de profesionisti din domeniul web design, grafica si programare. Veti avea nevoie de un website, de un blog, de o pagina de Facebook, cont de Pinterest si nu numai!

5. Purtati-va creatiile pentru a asigura vizibilitate maxima produselor dvs. Pregatiti-va sa deveniti cel mai puternic ambasador al brandului vostru!

6. Stabiliti toate aspectele legislatiei in vigoare de care veti tine cont pentru ca activitatea dvs sa se desfasoare in mod optim.

7. Testati, analizati, cereti feedback! Este deosebit de important sa intelegeti ce parere au clientii dvs despre produsele si preturile lor. Doar asa puteti sa le imbunatatiti calitatea si sa va optimizati politica de preturi pentru rezultate maxime! Evident, in timp puteti sa va nisati pe anumite zone in care abilitatile dvs se dovedesc a fi mai bune: accesorii pentru nunta, pantofi eleganti, haine casual samd.

Mult succes si afaceri cat mai profitabile!

Citeste si articolul Idei de afaceri profitabile - Magazin online de haine second hand >>

sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: designer vestimentarafaceri design vestimentarafacere onlineplan de afaceriafacere la domiciliu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.82 din 5 - 33 voturi.

Articole conexe

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Magazin online cu produse bio. Model plan de afaceri

de Idei de afaceri
27 Feb 2024
Desi poate e greu de crezut, afacerile cu produse bio se inmultesc pe zi ce trece. Chiar si in conditii economice precare, acestea reusesc sa...

Atelierul tau de Fimo - o mica afacere la domiciliu

de Marinache Horia Cristian
11 Aug 2015
Daca v-ati plictisit de lanturile groase din metale rare si scumpe, aveti la dispozitie acest clei polimeric aproape copilaresc, dar suficient de...

O afacere la domiciliu cu banii stransi in strainatate

de Idei de afaceri
08 Apr 2015
Alin Petric a lucrat cateva luni in Franta si in Elvetia pentru a aduna banii necesari demararii unei afaceri. Tanarul de 27 de ani isi pune acum in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]