Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile in 2014: Incotro?

de Maria Nicutar 29 Dec. 2013 3525
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Incotro? Unde vezi cu ochii... Asta este replica pe care ne-o dau expertii din lumea intreaga. Poti sa faci profit din orice. Credeai ca site-urile de matrioniale nu au cum sa mai fie afaceri profitabile cand lumea e plina de ele.

La un moment dat, un site de matrimoniale a fost promovat ca locul exclusiv pentru cei frumosi. Asa ca, daca nu esti votat de ceilalti membri ca fiind ultra-frumos, nu ai ce cauta aici.

Ce s-a intamplat? Oamenii care isi cauta jumatatile au luat foc! Pai, bun, dom'le... Adica eu nu pot sa intru? Da' io ce am?? Nu sunt indeajuns de bun? Va arat eu voua! Ia de ma votati si sa vad ce ziceti voi despre mine..

Strategia functioneaza perfect si ne demonstreaza ca oriunde vrei, in orice industrie vrei sa intri si sa faci profit, poti! Poti daca ai cu ce si aici ma refer strict la minte, creier, inteligenta, creativitate, originalitate, putere de inovatie.

Nu va mai ganditi ca nu aveti idei de afaceri. Sunt si sunt o gramada. Si nu va mai ganditi ca nu aveti bani. Multi nu au avut si atunci au facut ce au putut cu ce au avut. Au fost si imprumuturi, au fost si credite bancare. De ce sa nu recunoastem ca orice afacere implica o anumita doza de risc...

Dar sa intelegem ca tinta finala nu trebuie sa fie obtinerea de profit. Daca intrati in afaceri doar pentru bani, si nu pentru aventura, nu pentru pasiunea pe care vreti sa o puneti in practica, careia sa ii dati viata, mai bine ramaneti la ideea de job stabil, unde linia de mers o traseaza omul care a decis sa isi puna pasiunea la munca!


Sa aveti succes, pasiune si afaceri prospere!


Tags: afaceri 2014. afaceri prospereafaceri in 2014

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]