Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Antreprenori, haideti sa pornim o revolutie!

de Maria Nicutar 21 Nov. 2012 3252
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Puterea este in mainile noastre, intotdeauna si in mod sigur. Noi suntem singurii care putem face ceva. Asa ca incepem de la noi si pornim mici aventuri care vor aduce schimbari majore intr-o lume care are nevoie de o noua directie!

Si o mare parte din putere este in mana antreprenorilor, cei care dau locuri de munca, cei care aduc pe piete produse si servicii, cei care ofera educatie unei comunitati de consumatori.

Si adevarul este ca multi antreprenori ofera o educatie gresita consumatorilor carora se adreseaza, prin intermediul produselor pe care le ofera. Ne lovim de stiri din care aflam ca Romania a devenit groapa de gunoi in care vin cantitati uriase de produse care nu se mai vand in alte tari, fie ca sunt ficatei de pui congelati, pulpe de pui la preturi de nimic, dulciuri cu grasime animala si gelatina de origine animala si tot felul de sucuri si budinci care sunt, conform medicilor si nutritionistilor, bombe pentru sanatatea noastra.

si ne mai mira de ce ne imbolnavim, de ce ni se declanseaza atat de multe alergii si intolerante la produse pe care le-am consumat o viata intreaga.

Asa ca solutia se afla doar in mainile noastre. Poate fi o investitie in consolidarea unei ferme organice. Putem sa intermediem vanzarea de produse ce apartin taranilor veritabili catre cei de la orase. Putem sa mizam pe produse sanatoase chiar daca investitiile banesti sunt mai mari. Putem sa mizam pe agricultura ecologica si pe reciclare. Putem sa instalam panouri solare pe casele noastre si sa ne educam angajatii sa economiseasca resursele pe care le au la dispozitie.

Putem sa ne deschidem o firma de reciclare si chiar sa infiintam un ONG prin intermediul caruia sa educam tinerii cu privire la viata sexuala si consecintele ce pot aparea atunci cand nu respectam reguli simple.

Mai putem sa ne orientam catre afaceri care privesc dincolo de profituri, afaceri despre care auzim in fiecare zi: casti de protectie cu design atractiv pentru copii, jucarii educative, aplicatii care ne ajuta sa reciclam, site-uri care intermediaza legatura intre donatori si beneficiari, aplicatii care iti ofera indicii referitoare la nivelul tau glicemic si nu numai.

Acestea sunt doar cateva exemple de afaceri ce obtin profit in timp ce ajuta comunitati uriase cu solutii reale si cu efect pozitiv pe termen lung.

Asa ca haideti sa incepem sa nu ne mai ascundem si sa dam din coate pentru o lume mai buna. Incepem de la calitatea ideilor de afaceri si ajungem la profituri care ne vor ajuta sa dormim mai bine noaptea.


Mult succes in toate!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: afaceriafacereantreprenoriidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

10 sfaturi pentru succes in afaceri de la 10 antreprenori romani

de Florin Amariei
18 Mai 2020
Daca iti faci planuri pentru o afacere si te simti uneori descurajat de imprejurari si intamplari, atunci ar fi bine sa salvezi articolul acesta si...

Omul de afaceri - Soldatul cu servieta pe care toti il respecta, de teama si din instinct.

de Silviu-marian Banila
06 Iun 2016
Soldatul cu servieta este omul de afaceri din "beretele verzi". Alearga dupa verzisori, imbracat in costum, nu in echipament militar. In picioare nu...

In afaceri, si nu numai, foloseste principiul vasului cu pietricele si nisip

de Codrina Laiu
26 Mai 2016
Stephen Covey, un guru in management, realizeaza o analogie intre modul in care oamenii prioritizeaza activitatile si sarcina de a umple un vas cu...

Ideea ta de afacere te poate face MILIONAR

de Adina Vasile
22 Apr 2016
Acum ceva timp am vazut la televizor un documentar referitor la istoria Internetului si cum a transformat acesta modul nostru de a face afaceri in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]