Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Care e instrumentul secret al unui trafic intens pe magazinul online?

de Ana Steinberg 28 Ian. 2011 3273
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ti-ai facut un magazin online si acum astepti ca un numar cat mai mare de oameni sa cumpere de la tine. De ce ar alege sa se opreasca insa tocmai pe site-ul tau? Si de ce s-ar intoarce si a doua zi? De ce sa revina si a treia zi?

Orice magazin online urmeaza aceeasi regula simpla daca se doreste obtinerea unui trafic intens care implica vanzari crescute: continutul trebuie sa fie intotdeauna actualizat si de calitate. Daca ai creat continut atunci cand ti-ai facut magazinul online si ulterior ai uitat ca acesta mai exista, sunt mari sanse ca traficul tau sa fi scazut dramatic de atunci si pana in prezent.

Il poti revigora printr-o activitate intensa pe site-ul tau printr-un continut relevant si reinnoit cel putin o data la doua zile astfel incat oamenii sa stie ca vor gasi mereu ceva nou si sa aiba un motiv pentru a reveni pe pagina ta. Aceasta este cea mai eficienta metoda de a le atrage atentia pentru a vinde cat mai mult.

Este important sa ai insa si un newsletter si sa oferi optiunea de abonare la acesta pentru ca potentialii cumparatori sa nu uite de magazinul tau, sa fie informati zilnic sau la cateva zile cu privire la produsele tale si sa afle cat mai rapid atunci cand ai o oferta sau anumite promotii prin care se doreste o crestere rapida a vanzarilor.

Chiar daca si motoarele de cautare te ajuta in directionarea traficului, nu trebuie sa iti lasi afacerea online la voia intamplarii. Ai grija ca site-ul tau sa ofere in permanenta motive pentru care vizitatorii sa isi doreasca sa revina in cel mai scurt timp.



Tags: editorialtraficmagazin online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]