Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce se ascunde in spatele sintagmei 'poza este cu titlu de prezentare'

de Julian Manescu 13 Mar. 2015 9373
3.83 din 9 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mi s-a intamplat acum cateva zile si, cu siguranta, multora dintre cei care cititi aceste randuri. Magazinele online au produsele pe care ni le dorim, insa, de multe ori, ceea ce ajunge la noi, consumatorii finali, vine insotit si de o surpriza neplacuta.

Dar sa va povestesc. Am cautat tot internetul sa comand o saltea pliabila pentru patutul celui mic. Am gasit acelasi model, evident, la preturi diferite. Diferenta nu este foarte mare, vreo 20-30 de lei. si, evident, am optat pentru cea mai avantajoasa dintre ele. Pentru a ma asigura ca exista pe stoc exact modelul si culoarea regasite pe site-ul de prezentare, ca orice roman precaut, am sunat. si, da, mi s-au confirmat toate acestea si, convins fiind ca este alegerea cea mai potrivita, am comandat.

Avantajul, recunosc, livrarea imediata, de pe azi pe maine, asa cum ma si interesa in conditiile in care plecarea era peste doua zile.
Ajunge curierul cu pachetul meu si, dupa finalizarea formalitatilor specifice, deschid ambalajul si, surpriza! O saltea pliabila roz cu fluturi, pe care baietelul meu o va adora. Dar ce conteaza, este doar o saltea…

Pentru ca nu-mi place sa las lucrurile neterminate, sun pentru feedback. Ce credeti ca mi se raspunde la semnalarea problemei cu pricina?

«Imi pare rau, dar nu este pliabila? Ah, nu este modelul de pe site! Dar sa stiti ca produsele vin direct de la producatori, ambalate, iar husa poate fi diferita. Oricum, ce ati vazut pe site este cu titlu de prezentare.»

Cat noroc pe capul meu, imi spun (si ii comunic si fetei din spatele telefonului), ca am nimerit o saltea roz cu fluturi. Putea fi si mai rau! Sa va mai spun ca trebuia sa vina de la Targu-Mures de la un producator autohton (nu dam nume, ca saracul nu are nicio vina), dar a venit din China de la unul care a schimbat o litera in denumirea preluata, asta ca sa nu fie acuzat de vreo inselatorie? Ce rost are? Avem saltea pliabila sau nu?!

De ce v-am povestit aceasta intamplare? Pentru ca nu imi doresc ca si voi, cei care aveti un astfel de business si comercializati produse spre vanzare (din orice fel de categorie ar fi), sa faceti vreo greseala de acest gen. Orice consumator nemultumit la prima comanda este ca si pierdut.

De aceea, este foarte important sa aveti o abordare corecta, sa actualizati permanent site-ul si, daca argumentul celor de la care am comandat eu este intr-adevar unul real, sa il comunicati celor care vor suna.


Tags: prezentaremagazin onlinesalteasaltea pliabilasite

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.83 din 5 - 9 voturi.

Articole conexe

Sarbatori Pascale reusite. O rezolutie pentru restul anului

de Maria Nicutar
21 Apr 2014
Am vopsit oua si am facut si cozonaci de casa. Am facut o pasca frumoasa si am mers la biserica. Am ascultat o slujba superba si am spus o rugaciune...

Cuburi si gauri nepotrivite, afaceri si perspective gresite ...

de Maria Nicutar
12 Nov 2012
Am participat de curand la o sesiune de networking. Multi afaceristi si marketeri discutau despre un subiect destul de interesant, subiect referitor...

Un brunch reusit, mancare buna, oameni placuti si impresii impartasite

de Zenobia Badescu
01 Iun 2012
Este concluzia participantilor la Business Brunch, un eveniment ceva mai special pe care l-am anuntat din timp in portalul nostru si pe Facebook. Ce...

Cele mai folosite replici cand evitam sa intram in lumea afacerilor

de Maria Nicutar
09 Aug 2011
Cei mai multi dintre noi pot deveni oameni de afaceri, chiar daca discutam de idei de afaceri mici, idei de afaceri demarate cu bani putini, idei de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]