Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce se cauta pe Internet inainte de Sarbatori?

de Alina Cotae 24 Dec. 2010 2369
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Potrivit cautarilor realizate online, sub supravegherea Trafic.ro, romanii sunt cel mai interesati, in aceasta perioada, de mancare, starea vremii, cadouri si divertisment.

De asemenea, s-a constatat ca, pe majoritatea site-urilor monitorizate, oamenii au cautat citate celebre despre iubire sau prietenie, proverbe, poze cu Mos Craciun, colinde, poezii, peisaje de iarna si urari.

S-a mai observat ca horoscopul a prezentat cel mai mare interes pentru doamne, alaturi de urari de Craciun, programe TV si tarot. De asemenea, acestea au mai cautat si felicitari, teste de dragoste, tinute vestimentare sau tendinte in materie de tunsori.

In ceea ce priveste desertul pentru masa de Craciun, cele mai cautate feluri au fost clatitele, cozonacul, prajiturile de casa, gogosile, torturile si checul.

In acest sezon, se pare ca filmele sunt cea mai populara modalitate de petrecere a timpului liber, potrivit site-urilor de arta si cultura.

Jocurile online, cu precadere cele gratuite, au captat cel mai mare interes, fiind urmate de filmele online gratuite si horoscop. La sectiunea familie, desenele animate, colindele si poeziile de Craciun au fost in top.

La categoria site-urilor business, mersul trenurilor a fost cel mai cautat element, urmat de supermarket-uri, polite de asigurari si cursul valutar.

La capitolul comert online, cele mai cautate produse au fost cadourile de Craciun, cu precadere cele personalizate, urmate de lenjeria intima si telefoanele mobile. De asemenea, foarte cautate au fost si decoratiunile de Craciun, cadourile haioase, parfumurile, bijuteriile de argint sau costumele de carnaval.

Starea vremii, mersul trenurilor si hartile Europei, Italiei, Spaniei sau Romaniei au reprezentat cele mai cautate elemente din domeniul turismului.



Tags: comert onlinejocuri onlinedecoratiunicadouri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]