Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum ne pastram eficienta si profesionalismul in afacerile conduse de la domiciliu?

de Maria Nicutar 05 Aug. 2011 2910
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

De foarte multe ori se intampla sa detinem idei de afaceri excelente, mici, simple, demarabile cu bani putini si totusi foarte profitabile si sa detinem si posibilitatea de a le conduce de la domiciliul personal. In aceste momente credem ca tocmai l-am prins de picior pe Cel de sus si aceasta este sansa noastra sa ne afirmam ca antreprenori de succes. Problema reala este ca nu toate afacerile conduse de la domiciliu sunt atat de rentabile si vina apartine in mare parte antreprenorilor.

Un mare avantaj este sa nu mai trebuiasca sa ne deplasam la birouri. Apoi ne convine sa nu mai fie nevoie sa purtam tocuri si dresuri care ne mananca si ne strang, sa ne calcam costumele si sa le luam de la curatatorie, sa ne coafam samd. Ideea este geniala, sa lucrezi de acasa. Esti la tine in casa, te imbraci comod, iti prepari o cafea cand vrei, asculti o muzica relaxanta pe fundal si te pui serios pe treaba.

Problema este ca muzica se tranforma uneori intr-un film scurt de pe YouTube si apoi de acolo la alte cateva filmulete scurte, desigur, si foarte amuzante. Apoi se trece pe Facebook si incepem sa raspundem la comentarii si apoi, de ce nu, haideti sa ne gatim ceva, ca oricum ne este foame si vrem ceva sanatos, preparat in casa.

Aceasta, dragilor, este marea problema a afacerilor conduse de la domiciliu. Nu spun ca nu exista si altele, insa principala  si cea care da tonul la alte probleme este cea a proastei organizari a timpului, lipsa de gestiune a energiei si a timpului pe care il detinem si care ar trebui consumate in scopul conducerii afacerii noastre.

Iata cateva sfaturi practice si extrem de utile care sa va ajute sa va mentineti pe un curs favorabil in afacerile conduse de la domiciliul personal:
1.    Pastrati un program. Alcatuiti-l in mod realist si mentineti-l in acest fel.
2.    Nu intrati pe conturile personal de pe retelele sociale in timpul alocat conducerii afacerii dvs.
3.    YoutTube nu va ajuta intotdeauna in afaceri si atunci cand aceasta afirmatie este una adevarata, este cazul sa va puneti interzicere la accesul pe acest tip de website-uri.
4.    Mediul de lucru trebuie sa arate profesional. Nu lasati jucariile copiilor imprastiate pe podea, liste de piata pe birouri, desenele copiilor lipite pe dulapuri samd. Mentineti-va mediul cat mai lipsit de surse de distragere a atentiei.
5.    Aveti grija la telefoanele primite. Daca puteti, rugati pe cineva sa vi le preia si sa le directioneze doar pe cele in interes de afaceri. Cele personale si neurgente pot astepta fara probleme.




Tags: lucru domiciliuafaceri domiciliuidei de afaceri domiciliu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]