Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Geta Voinea Femeia de afaceri care da tonul in hairstyling

de Maria Nicutar 24 Iun. 2011 6894
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Geta Voinea este cel mai puternic guru al hairstyling-ului in Romania. Si-a pus pe picioare o afacere prospera si continua sa se extinda sub privirile avide de nou ale romanilor. Clientii care ii calca pragul saloanelor nu vin doar sa isi schimbe coafura, ci doresc o noua atitudine, o imagine indrazneata si cele mai bune servicii de pe piata.

Geta Voinea a inceput de jos. Mama ei era una dintre cele mai apreciate coafeze ale perioadei sale si a invatat-o arta acestei meserii. De cand era mica, experimenta pe papusi ce vedea la mama ei, si mai tarziu, cei din jurul ei si-au dat seama ca nu era doar o joaca. Geta Voinea avea maini de aur care promiteau foarte mult.

Intr-adevar, mainile si creierul i-au adus un loc de frunte in Topul celor mai de succes femei si in Topul celor mai influente femei din Romania. Geta Voinea nu este doar femeie de afaceri, ci are o fiica si reuseste sa isi imparta in perfecta armonie si echilibru viata profesionala cu cea de familie.  

Inainte de a-si face o cariera din hairstyling, faimoasa antreprenoare cocheta cu ideea de a deveni actrita. Apoi a aparut compania Oriflame in Romania si Geta Voinea s-a inscris in sistem si a devenit cel mai bun director executiv in doar 9 luni de activitate. Oriflame a fost o pista puternica de lansare, deoarece, cu banii stransi aici Geta Voinea si-a deschis primul salon in 1997.

Foarte rapid, brandul Geta Voinea a prins putere si vedetele au inceput sa ii calce pragul din ce in ce mai mult, pana in punctul in care programarile maestrei erau pastrate doar pentru cele mai importante persoane. Dintre cele mai mari vedete care si-au schimbat stilul cu ajutorul antreprenoarei sunt Mihaela Radulescu, Loredana Groza, Andreea Berecleanu, Elena Udrea si sa nu uitam ca ea este cea care a creat faimoasa coafura a Andreei Esca.

Geta Voinea nu si-a dezvoltat cariera doar pe baza talentului nativ, ci a continuat sa se perfectioneze prin intermediul cursurilor in domeniu la Paris, New York, Washington, Bologna si Londra. Ofera cursuri de pregatire si perfectionare si lanseaza cei mai buni hairstylisti din Romania.

Tot ea este cea care a realizat coafurile pentru actorii din filmele:”Eu sunt Adam”, „Omul zilei”, „Orient Express”, pentru festivalul Cerbul de Aur, Eurovision si pentru majoritatea prezentarilor de moda cu rasunet puternic din Romania.

Femeia de afaceri a scris editoriale pentru diverse publicatii de top din Romania, precum:Elle, Cosmopolitan, Unica, Avantaje, Bolero, Viva, Tabu, Tango, Beau Monde, The One si a dovedit tuturor ca este potrivita pentru industria divertismentului, datorita emisiunii de succes din cadrul televiziunii Euforia TV.

Geta Voinea a scris si o carte, numita „De-a fir a par..”, in care isi prezinta cele mai bune secrete pentru un par de milioane si un aspect in ton cu orice personalitate.

In prezent se ocupa de dezvoltarea brand-ului ei si are planuri mari de deschidere de noi saloane de infrumusetare. Si-a transformat afacerea in franciza, continua sa ne uimeasca cu cele mai originale creatii care dau tonul in moda si reuseste sa inspire femeile din Romania cu o arta de nedescris.




Tags: geta voineaantreprenoareafacere hairstyling

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]