Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Imagineaza-ti ca astazi poti face orice. Ce ti-ai dori sa realizezi?

de Mihaela Pascu 01 Feb. 2011 1872
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Te-ai trezit in dimineata aceasta si inca din prima secunda in care ai deschis ochii iti vin in minte toate grijile din ziua precedenta.

Mai sunt multe lucruri de facut, ieri ai reusit sa faci doar jumatate din ceea ce fusese planificat initial, astazi ai parca si mai multe de facut si pur si simplu nu stii cum sa le incepi si cum sa le termini pe toate.

Opreste-te. Toate gandurile negative si grijile pe care ti le faci in permanenta iti afecteaza intregul organism. Nu conteaza daca ai dormit sau daca ai mancat bine cu o zi in urma, daca iti duci mana la cap imediat ce te trezesti o sa simti ca durerea de cap apare imediat. Dar abia dupa ce ai dus instictual mana spre frunte si poate ai mai si adaugat ca "te doare capul de atatea griji".

In fiecare zi, incearca un exercitiu nou. Cand lucrurile nu merg asa cum iti doresti, fa o schimbare. Nu continua sa mergi la nesfarsit in acelasi cerc din care nu vei avea iesire. Lucrurile nu se schimba niciodata de la sine, noi trebuie sa actionam intr-o anumita directie pentru a aduce mai aproape de indeplinire dorintele pe care le avem.

O afacere poate fi uneori solicitanta, dar rezultatele pot fi imbunatatite in mod vizibil atunci cand ne propunem sa vedem afacerea cu ochi diferiti. Sa nu ajungem niciodata sa ne gandim ca afacerea pe care o conducem este factorul care ne produce griji pentru ca afacerea de care ne ocupam este o reusita. Si este reusita noastra. Asa ca o schimbare de atitudine va face ca si lucrurile din jur sa se schimbe, situatii noi si profitabile sa apara.

Incercati, nu aveti nimic de pierdut. E doar un exercitiu de a incerca sa scapam treptate de "durerile de cap".



Tags: editorialdimineatarealiza

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]