Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ofertele incendiare si misterul din magazine. Chemati-o pe Agatha Christie!

de Maria Nicutar 02 Iul. 2012 2386
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pun pariu ca ati descoperit macar o data o super reducere de preturi si ati fost cat pe ce sa platiti la casa produsele de care v-ati bucurat ca niste copii nevinovati cu lacrimi in ochi, daca nu ati facut-o deja. Si imi pare atat de rau pentru toti cei care nu se uita cu atentie pe produsele care se afla la astfel de reduceri impresionante. Unii chiar nu stiu ce cumpara, din graba, din ignoranta, din neglijenta, din nepasare.

Zilele trecute am dat peste o astfel de reducere. Si ca multi alti consumatori, din fericire sau din pacate, am ajuns sa privesc orice fel de reducere sau oferta cu multa indoiala. Nu mai am incredere in niciun fel de marca, in nimeni si nimic. Si acest lucru se intampla fiindca s-a intamplat sa fiu inselata cu numeroase promisiuni si m-am ars foarte tare. Si de aici a plecat intreaga "ciuma", asa cum am putea sa o numim. Am fost inselata de unii si acum suflu in iaurtul tuturor.

Si cum va povesteam, am descoperit reducerea si deja imi conturam in minte principalele probleme care ar putea fi legate de produsul in cauza:

A. expira maine
B. este mult prea toxic/ fara beneficii si nu se va vinde si termenul de expirare se apropie cu pasi rapizi iar stocul este full
C. cauze necunoscute, caz in care simti ca te misti pe un ritm de tobe africane, cu pasi lenti, ca intr-un roman politist. Ce sa fie, ce sa fie...? Sa fie expirat? Sa fie facut din carne de caine? Ce sa fie oare?

Si cel mai tare caz este al treilea, ultimul, dragilor. Te cocosezi de ras cand te privesti in ochi cu ceilalti care stau si privesc cu ochii mijiti la reclama, la descrierea produsului, la pret, la ceilalti care se holbeaza nedumeriti. Toti ne privim ca intr-un film western, ca si cum am fi pistolari gata sa scoatem pistoalele sa ne impuscam. Cine va face primul pas? Cine va arunca produsul in carut? Ca daca unul face miscarea... apoi, pe rand, unul cate unul, toti incep sa lase garda jos. "Doar n-o sa murim cu totii, ce naiba!".

Si ce e mai tare e ca acel cutezator, deschizatorul de drumuri le va arunca tuturor o privire de genul : "Hai bai baieti... Ce? Va e frica de d-astea? Hehee, cate am mancat eu la viata mea... Vom trai, nu murim noi din atata lucru".

Si apoi o prima parte incepe sa se dea in tabara deschizatorului de drumuri, celui cu experienta de viata si care a mancat tot felul de mancaruri si produse, mai mult sau mai putin benefice.

Si desigur ca exista si a doua tabara care il judeca pe deschizatorul de drumuri: "Ce camasa si ce tunsoare. E cam neingrijit. Asta sigur poate sa manance chestia asta, dar eu sunt mai asa, mai sensibil la stomac. Iar imi apare vreo buba din'aia si ma duc apoi sa dau banii pe medicamente."


Si uite asa se duce o lupta existentiala in randul cumparatorilor din magazine. Cine a zis ca nu avem parte de senzational in viata, de palpitatii ca in filme, de actiune, de suspans?

Si mai privim si catre faptul ca cineva a pus naibii reducerea aia acolo si ne-am dori sa existe un semn si garantie care sa ne spuna ca nu e nimic expirat sau toxic. Dar oricum nu am avea incredere in nimic si in nimeni.

Cei mai destepti se duc catre produsele mai sigure. Si aici discutam despre legume, fructe, lactate si cam atat. Restul vine cu suspans adaugat.


Tags: mister magazineoferte expirareduceri produse expira

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]