Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Previziunile anului 2012? Afaceri la cheie, idei de afaceri agricole si idei de afaceri online!

de Ilinca Dobrescu 02 Ian. 2012 6005
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

A mai trecut un an si am intrat in 2012 cu toata forta. Am stat langa ferestre, am privit focurile de artificii, am ciocnit un pahar de vin alb cu cei dragi sau singuri. Nu mai conteaza foarte mult cum au fost sarbatorile, ci lucrurile pe care le-am invatat in 2011.

Unii au invatat ca trebuie sa isi puna in aplicare o idee de afaceri cat mai rapid. Unii au invatat ca nu detin adevaratul spirit antreprenorial si mai au mult de munca pana in punctul in care isi vor putea pune in aplicare ideile de afaceri si pana cand isi vor conduce cu succes proiectele catre profit. Apoi mai sunt si cei care au invatat din greselile anului 2011 si le vor ocoli cu cea mai mare tenacitate. La final, conteaza sa fi invatat ceva si sa putem porni la drum cu mai multa claritate, cu mai multa agerime, cu mai multa precautie ca niciodata.

Expertii spun ca luna ianuarie este luna in care spriritul antreprenorial incepe sa isi faca aparitia in randul celor mai multi oameni. Avem o pauza de munca si multi mediteaza putin mai profund ca de obicei. Avem la dispozitie un ragaz care ne ofera o incursiune strategica in anul care a trecut si o incursiune imaginara in anul care tocmai a inceput.

Ne indreptam in mod strategic catre ideile de afaceri agricole, catre afacerile la cheie pe care le consideram potrivite pentru noi, catre ideile de afaceri online. Cam acestea sunt primele sectoare de interes pentru 2012, cele care ne ofera sanse mai bune de succes in mediul de afaceri.

Agricultura a adus un puternic boom in economia romaneasca si a demonstrat de poate face. Punem toate meritele in carca celor care au avut curajul sa se implice in dezvoltarea terenurilor agricole pe care le detineau sau pe care le-au achizitionat. Punem meritul si pe spinarea celor care au mecanizat agricultura si ne asteptam la un an in care agricultura sa isi mai scoata inca o data profiturile asteptate.

La fel de profitabile se vor dovedi si ideile de afaceri online. Si acestea au avut un mare succes in 2011 si unele s-au dovedit extrem de simplu de pus in practica. Multe dintre ele pot fi operate si de la domiciliul personal si acest lucru reprezinta un mare avantaj pentru romanii care doresc sa lucreze de acasa sau mai doresc o sursa de venit alaturi de locul actual de munca.


Peste toate, vom miza mult pe afaceri la cheie, colectiile care ne ajuta sa ne punem in aplicare ideile de afaceri cu mai putin efort si in deplina cunostinta de cauza. Vom cunoaste mai bine mediul de afaceri, sectorul de care suntem interesati, furnizorii si producatorii principali cu care vom avea de-a face, sursele de cheltuieli si de profit catre care trebuie sa ne centram atentia.

Toate ne pot ajuta, insa nicio idee de afaceri nu se va pune singura in aplicare, niciun plan de afaceri nu se va proiecta de unul singur. Totul depinde de noi si de sperantele pentru anul 2012.


Tags: afaceri 2012afaceriidee de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

10 sfaturi pentru succes in afaceri de la 10 antreprenori romani

de Florin Amariei
18 Mai 2020
Daca iti faci planuri pentru o afacere si te simti uneori descurajat de imprejurari si intamplari, atunci ar fi bine sa salvezi articolul acesta si...

Omul de afaceri - Soldatul cu servieta pe care toti il respecta, de teama si din instinct.

de Silviu-marian Banila
06 Iun 2016
Soldatul cu servieta este omul de afaceri din "beretele verzi". Alearga dupa verzisori, imbracat in costum, nu in echipament militar. In picioare nu...

In afaceri, si nu numai, foloseste principiul vasului cu pietricele si nisip

de Codrina Laiu
26 Mai 2016
Stephen Covey, un guru in management, realizeaza o analogie intre modul in care oamenii prioritizeaza activitatile si sarcina de a umple un vas cu...

In afaceri nu te juca cu impresia pe care le-o creezi celorlalti

de Idei de afaceri
25 Mar 2016
Impresia pe care o creati este adesea cruciala pentru succesul sau esecul unei afaceri. Iata o poveste care iti va demonstra acest lucru dezvaluind...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]