Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretul unei afaceri de succes? Totul pleaca de la oamenii din echipa...

de Maria Nicutar 25 Mar. 2013 3102
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Secretul unei afaceri de succes... Iata o fraza care poate parea total inutila pentru ca multi afaceristi stiu ca nu exista o reteta singulara care sa iti aduca succes in afaceri. Cu toate acestea, este esential sa intelegem faptul ca un aspect ramane decisiv pentru dezvoltarea tuturor celorlalte aspecte.

Sa constientizam, in primul rand, faptul ca o afacere este condusa de proprietarul ei, proprietar care are in subordine directori si manageri. Mai jos sunt angajatii, pe diverse trepte si niveluri.

Esential de constientizat este faptul ca angajatii sunt cei care reusesc sa transforme o afacere intr-un nucleu generator de bani sau invers. Oricat de tari ar fi strategiile elaborate de executiv, oricat de eficiente ar fi strategiile impuse de antreprenori si directori, oricat de bune ar fi produsele si serviciile pe care avem de gand sa le oferim, daca angajatii sunt amatori, lucrurile nu au cum sa mearga bine.

Asa ca recomandarea noastra si a tuturor expertilor din mediul de afaceri este sa mizati, de la bun inceput si in mod intensiv, pe personal de calitate. Recrutati cu atentie, selectati la sange, trainuiti si dezvoltati caractere. Imbunatatiti-va echipa de oameni in mod constant si ajutati-i sa se dezvolte pentru a putea face fata noilor provocari inerente oricarei afaceri, fie ea o ferma sau un magazin online!

Si daca de la bun inceput plecam la drum cu o echipa puternica, atunci chiar avem sanse sa ne atingem obiectivele si sa eliminam obstacolele pe care le vom intalni in cale.

Desigur, in aceasta discutie ne intalnim cu numerosi oameni de afaceri care prefera sa coopteze personal slab si apoi sa il trainuiasca. Vor da salarii mai mici dar vor fi nevoiti sa investeasca in ei pentru ca acestia sa performeze corect si in mod profitabil pentru afacere. Si daca stam sa calculam greselile comise de acestia, investitia in ei, de-a lungul timpului si pierderile de incasari inerente pentru orice angajat inca nepregatit, atunci ajungem sa intelegem ca un om de calitate ne-ar fi costat mult mai putin, infim fata de cat ne costa un amator.

Asa ca nu mai ezitati si cautati oameni valorosi, chiar daca acestia cer salarii mari si conditii de lucru superioare, chiar daca va ia mai mult de o luna de zile pentru a umple o pozitie strategica, chiar daca au pretentii care vi se par exagerate pe alocuri. Oamenii buni fac afacerea buna!


sursa foto: www.sxc.hu




Tags: afaceri de succesafaceri successucces afaceriangajati valorosi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Secretul pentru afaceri de succes: puterea prezentului

de Maria Nicutar
07 Ian 2015
Eckhart Tolle se poate sa fie un nume cunoscut si pentru tine. Este faimos pentru milioane de oameni din intreaga lume. Si nu pentru ca este frumos,...

3 sfaturi pentru femeile care isi doresc cariere sau afaceri de succes!

de Maria Nicutar
15 Mar 2013
Vrem cariere de succes si apoi si afaceri care sa ne aduca profituri mari, faima si recunoastere in mediul de afaceri. Vrem sa fim independente si sa...

Vreti afaceri de succes? Luati-va o slujba mai intai!

de Maria Nicutar
04 Iun 2012
Cate esecuri descoperim in mediul de afaceri, in fiecare zi? Sunt prea multe si majoritatea sunt esecuri foarte mari, esecuri care duc direct sau...

Afaceri de succes pentru antreprenori nomazi

de Maria Nicutar
17 Apr 2012
Creativitatea in afaceri reprezinta un element pe care nu il mai putem neglija, ignora. Afacerile care nu vor reusi sa incorporeze acest ingrediente...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]