Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Serban Huidu - Cine vrea sa arunce prima piatra?

de Maria Nicutar 17 Oct. 2011 3531
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Presa de scandal...Ufff! Aici se fac banii din afaceri pe carca celor mai suferinzi oameni. Omul trece printr-o perioada extrem de grea, imposibil de imaginat pentru multi dintre noi si presa a inceput deja sa ii arunce in cap cu tot ce prinde la indemana. Serban Huidu a devenit noua salvare a presei de scandal, macar pentru cateva zile. Se vor isca discutii aprinse, se vor lansa ipoteze si presupozitii nascute in minti creative si se va lansa un conflict imens cu care Huidu nu ar trebui sa aiba de-a face in acest moment.

Dar va avea de-a face, cu var si indesat, tocmai fiindca este vorba de Serban Huidu, si nu de X sau de Y.

Asta este meseria sprijinita de presa de scandal. Orice eveniment trebuie sa incite la discutii, sa dea drumul la scandal, la curiozitate si din asta se castiga bani multi. Romanii sunt acum interesati de orice replica venita din randul altor celebritati. Poate-poate vine cineva cu vreo replica mai dura, cu vreo replica care sa porneasca un conflict mai aprins.

Dar de ce avem nevoie de scandal? Huidu mai are nevoie de acum sa fie ponegrit si aratat cu degetul? Adevarul este ca ce i s-a intamplat lui Huidu putea sa se intample oricui. Cine poate sti ce s-a intamplat de fapt cu Huidu in acea secunda care a provocat accidentul?

Poate a fost vorba de o defectiune a masinii, poate a fost vorba de un moment de neatentie. Clar este ca nu stim inca ce s-a intamplat si totusi alegem sa privim situatia cu ochi foarte neincrezatori la adresa lui Serban Huidu.

De asemenea, mai punem la socoteala ca in acelasi loc si-a pierdut carnetul si prin 2009 si gata povestea. De aici se vor da drumul la discutii soc pe marginea posibilelor „blesteme” aruncate in capul lui Huidu.

Deja primele pietre au fost aruncate, restul vin din inertie si ar trebui sa vina fara mare soc pentru Serban Huidu. Ce s-a intamplat ieri cred ca a fost de ajuns sa il amorteasca in fata celor care se mai spun prin presa romaneasca.
 




Tags: serban huiduserban huidu accident

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]