Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile de ziua indragostitilor, pentru cei indragostiti sau care se prefac foarte bine!

de Ilinca Dobrescu 14 Feb. 2012 3079
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Azi e ziua indragostitilor. Copii si adolescenti, adulti si seniori se mai gandesc, printre altele, ce cadou sa faca celor dragi. Suntem invatati sa facem cadouri, suntem educati sa ne aratam dragostea prin intermediul unor obiecte mai mult sau mai putin perisabile, mai mult sau mai putin folositoare.

Multi vor spune ca am crescut in pestera alaturi de gorile. "De ce sa nu faci cadouri de ziua indragostitilor? O floare, un glob de sticla cu o inima, o cutie de bomboane, un ursulet paros..." Da, chiar! De ce sa nu dam bani pentru a nu fi nevoiti sa ne aratam sentimentele. E mai usor asa, mai comfortabil, mai simplu, mai rapid de trecut peste un moment in care sa le spui celor dragi ca iti sunt dragi.

Asa ca alimentam si noi afaceri care traiesc, mai mult sau mai putin, din aceste evenimente. Cine beneficiaza de pe urma acestui eveniment? Florariile si super-market-urile, magazinele online si offline de cadouri, centrele de imprimare pe cani, tricouri, perne samd. Sunt multi afaceristi care vizeaza aceasta zi si sunt multi care incearca sa isi aduca produsele in centrul atentiei pentru consumatorii care vor aloca sume serioase de bani de ziua indragostitilor.

La urma urmei, indragostitii trebuie sa cheltuie si in functie de suma cheltuita ne dam seama cat suntem de iubiti, apreciati, cat de valorosi suntem pentru ei, cat de mult ne respecta sau ne plac, daca au planuri de viitor alaturi de noi sau nu, cata atentie ne ofera samd. Pare corect pentru unii si total gresit pentru altii.

In principiu, nu avem nevoie de o zi care sa ne reaminteasca sa afisam dovezi de dragoste celor dragi, daca deja o facem si in niciun caz daca nu ne aflam intr-o astfel de situatie. Putem sa trecem peste cu usurinta, sa ne amintim mai rapid de ziua in care ne-am cunoscut, de ziua in care ne-am cununat, de ziua in care ne-am dat seama ca ne iubim.

Aici apare inutilitatea afacerilor centrate pe tema Valentine's Day si aici dispare vina ca nu ai luat un cadou chiar azi, dispar gandurile ca nu esti iubit fiindca nu ai gasit o cutie de bomboane in forma de inima sau o perna pictata cu imaginea voastra, impreuna.

Sa ne bucuram de iubire fara cadouri materiale. Sunt sigura ca gasiti voi o modalitate mai eficienta, o modalitate de bootstrapping care sa va aduca un zambet din partea celor cu adevarat dragi.


Tags: ziua indragostitilorafaceriafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

10 sfaturi pentru succes in afaceri de la 10 antreprenori romani

de Florin Amariei
18 Mai 2020
Daca iti faci planuri pentru o afacere si te simti uneori descurajat de imprejurari si intamplari, atunci ar fi bine sa salvezi articolul acesta si...

Omul de afaceri - Soldatul cu servieta pe care toti il respecta, de teama si din instinct.

de Silviu-marian Banila
06 Iun 2016
Soldatul cu servieta este omul de afaceri din "beretele verzi". Alearga dupa verzisori, imbracat in costum, nu in echipament militar. In picioare nu...

In afaceri, si nu numai, foloseste principiul vasului cu pietricele si nisip

de Codrina Laiu
26 Mai 2016
Stephen Covey, un guru in management, realizeaza o analogie intre modul in care oamenii prioritizeaza activitatile si sarcina de a umple un vas cu...

In afaceri nu te juca cu impresia pe care le-o creezi celorlalti

de Idei de afaceri
25 Mar 2016
Impresia pe care o creati este adesea cruciala pentru succesul sau esecul unei afaceri. Iata o poveste care iti va demonstra acest lucru dezvaluind...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]