Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Craciun fericit, dragi afaceristi!

de Maria Nicutar 24 Dec. 2011 2350
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sarbatorile de Craciun sunt aproape aici. Suntem in ajunul Craiunului si multi dintre noi inca nu au pus punct afacerilor. Inca mai suntem pe la birouri, inca mai stam cu doua laptop-uri in fata ochilor, cu dosarele stivuite pe birouri si cana de cafea inca este cu noi. Cana de ceai cu ghimbir poate sa mai astepte? Gresit! Fugiti acasa, luati o pauza, meditati un pic.

Sarbatorile de Craciun trebuie sa ramana cat se poate de neschimbate de-a lungul timpului. Incercam sa muncim mai mult, cat mai mult posibil, cat se poate de mult, tare mult si restul variatiunilor pe acest cuvant bine inradacinat la romani: “mult”.

Vrem sa muncim mult fiindca suntem constienti de faptul ca nu putem sa atingem succesul in afacerile noastre decat prin efort sustinut. Nimeni nu se va imbogati fiindca viseaza mult, ci fiindca munceste mult si in directia potrivita. Insa cum ne dam seama daca suntem pe poteca potrivita, daca muncim in directia corecta?

Totul devine mai simplu, imaginea se clarifica tare mult cand ne departam putin de afacerile noastre. Le lasam putin sa respire si luam pauza de care avem atat de multa nevoie. Nu vi-a intamplat niciodata sa munciti si sa va lasati dus de val si sa va dati seama, dupa un timp, ca ati sapat in directia gresita? Cei care au trecut prin astfel de situatii sunt cei care nu si-au lasat ragazul, cei care nu si l-au permis, pentru a privi putin imaginea de ansamblu.

La final, dragi antreprenori si manageri, sper sa va pun putin pe ganduri si sa va conving sa va desprindeti de afaceri macar in seara de Craciun. Fugiti acasa si fiti alaturi de cei pe care ii iubiti, alaturi de copii si partnerii de viata, alaturi de parinti si surori si frati. Inchideti-va telefoanele si decuplati laptop-urile!

Craciun fericit!


Tags: craciun fericitafaceri craciun

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]