Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Credeti ca si Dumnezeu plange, uneori?

de Ideideafaceri 22 Oct. 2012 3089
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Georgiana isi numara anii pe degetele de la o mana, dar nu mai crede in Mos Craciun. Anul trecut i-a scris doar 6 cuvinte pe o foaie de hartie. "Vreau sa vina mama la mine". Si el a dezamagit-o. I-a adus carioci. Maria, prietena ei, nu mai plange. Stie ca "nu e frumos sa plangi. Daca ma vad oamenii imbracati frumos nu mai vin la noi niciodata". Asa ca se uita fix in ochii tai si spune sfios "multumesc".

Astazi am plans noi. Trei femei in toata firea, in fata a 20 de copii. Frumosi. Mandri. Dornici de joaca si de imbratisari.
 
Putin dupa pranz am intrat in camera lor de zi si i-am vazut emotionati pe toti, asezati pe bancute, asteptand infrigurati sa primeasca un cadou. Multi repetau cu voce tare numele cadourilor pe care si le doreau. Dintr-un colt auzeam "papusica". Din alt colt auzeam "creioane".
 
"Eu vreau o papusica cu parul rosu. Asa vreau eu sa fie. Este ce imi doresc eu. Papusica si cu parul rosu.", imi spune timid Georgiana. Cum sa nu te ingozeasca gandul ca nimeni nu o aude? Ca poate trec luni sau ani de zile pana cand va primi cadoul dorit?
 
Colegii mei au fost darnici si le multumesc. Jucarii, dulciuri, hainute, zambete si imbratisari. Fiecare a contribuit din plin.
 
Am plecat catre acesti ingeri cu zambetul pe buze si gandul ca mergem sa facem un bine. Ne-am intors intr-o liniste deplina, abatuti, cu fruntile mai incretite. Nimic nu este mai urat pe aceasta lume decat un copil trist. Un copil uitat intr-un colt de camin.
 
"Cand mai veniti?" O intrebare care ne-a dat peste cap tot universul. Mai venim. Am promis acest lucru si trebuie sa ne tinem de cuvant.
 


Tags: camin copiicolegi darnicicamin copiicopii camin

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]