Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Forta de munca din firma ta, cel mai puternic capital activ pe care il vei avea vreodata!

de Maria Nicutar 01 Iul. 2014 2733
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ne petrecem jumatate din timp muncind, in majoritatea cazurilor si cu mici exceptii. Unii dintre noi au salarii bune, foarte atragatoare. Mai sunt si altii care iau salariul si isi platesc fix facturile. De restul nu stim cum se descurca.

De baricada angajatorilor, descoperim tabara celor cauta in mod activ noi modalitati prin care forta de munca sa devina o cheltuiala cat mai mica.

Din start, lucrurile sunt gresite. Nu este o cheltuiala, ci o investitie. Si daca ai facut-o cu cap, intr-o buna zi se va amortiza si apoi vei intra pe profit.

Din pacate, mult prea multi angajatori cauta in mod obsesiv noi locuri in care serviciile sa fie mai ieftine, pe modelul "Scump, dom'le, scump. Dincolo era mai ieftin..."

Din aproape in aproape, riscam sa ajungem in punctul in care ieftin va fi cu adevarat egal cu catastrofa pentru intreaga companie.

Mai este o vorba buna, care spune ca orice este ieftin, vine cu un pret ascuns. Nu il vezi acum. Il vei simti peste ceva timp, cand va trece bucuria de moment, ca ai obtinut ceva ieftin, mai ieftin decat ar fi reusit altii.

Nu ai facut nicio afacere si de acest lucru poti sa fii sigur. Se va concretiza mai devreme sau mai tarziu. Este doar o chestiune de timp. Munca ieftina se traduce intotdeauna in rezultate lipsa, in munca de mantuiala, intr-un sirag de greseli si pete pe reputatia companiei.

Mai este o vorba tare interesanta, spusa de Robert Bosch. Sunt sigura ca nu a scos-o din joben, in graba, in cautarea unei replici de umplutura. Sunt sigura ca este o regula de aur care sta la baza oricarei fundatii solide: "Nu platesc salarii bune pentru ca am afaceri de succes. Am afaceri de succes pentru ca platesc salarii bune."


sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: salarii bunesalarizareangajati valorosivaloarea angajatilor

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]