Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ideea ta de afacere te poate face MILIONAR

de Adina Vasile 22 Apr. 2016 24828
3.53 din 29 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Acum ceva timp am vazut la televizor un documentar referitor la istoria Internetului si cum a transformat acesta modul nostru de a face afaceri in mai putin de un deceniu.

Ceea ce mi-a atras atentia este cum unele companii, care acum sunt printre cele mai mari 500 de companii din lume, au fost fondate de tineri agitati, nelinistiti, in garajul casei, echipati cu nimic mai mult decat un vis si o idee mareata.

Stiai, de exemplu, ca fondatorul site-ului Ebay.com a dezvoltat programul de baza al ideii sale intr-o singura noapte? Stiai ca unele companii precum Amazon.com si Yahoo! au fost concepute intr-un mod similar?

Iata cateva sfaturi care te vor incuraja sa ai incredere in ideile tale si sa le transformi in ceea ce ar putea fi... ideea ta milionara.

Nu dispretui niciodata o idee doar pentru ca este mai nebuneasca decat pare. Aminteste-ti ca unele dintre cele mai exceptionale idei de afaceri au fost acelea in care nimeni nu credea.

Noteaza-ti ideile. Atunci cand pui pe hartie posibilele idei de afaceri, acest lucru te ajuta sa le dezvolti, sa le dai o forma. Scrie toate variantele sau ideile complementare care apar.

Nu te descuraja daca cineva inaintea ta a avut aceasta idee. Aminteste-ti ca multe idei de afaceri iau nastere in mintea unor persoane care niciodata nu le pun in practica. Este o mare diferenta intre un visator si un intreprinzator.

Nu te da batut niciodata. Daca testezi ceva si nu functioneaza, pur si simplu continua sa incerci. Cauta alta idee, transform-o sau cauta alternative, dar intotdeauna trebuie sa continui sa incerci.

Concentreaza-te sa gasesti solutii. Cele mai mari idei de afaceri apar ca solutii la probleme comune. Toata lumea are nevoie de idei pentru a-și imbunatati viata, jobul sau relatiile. Ofera-le solutii si vei avea in mana o mare afacere.

La final, aminteste-ti: daca in jurul tau lumea este sceptica si iti spune ca nu va functiona,sigur esti pe drumul cel bun!
Succes!



Tags: afaceriafacereidee de afacereideiidei de afacerimilionari

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.53 din 5 - 29 voturi.

Articole conexe

10 sfaturi pentru succes in afaceri de la 10 antreprenori romani

de Florin Amariei
18 Mai 2020
Daca iti faci planuri pentru o afacere si te simti uneori descurajat de imprejurari si intamplari, atunci ar fi bine sa salvezi articolul acesta si...

In goana dupa clienti - idei ingenioase de impachetare a produselor

de Teo Manole
13 Iun 2016
Cum lumea continua sa evolueze, cresc si cerintele pentru portabilitatea produselor. Suntem o specie interesanta de consumatori. Vrem sa accesam...

Omul de afaceri - Soldatul cu servieta pe care toti il respecta, de teama si din instinct.

de Silviu-marian Banila
06 Iun 2016
Soldatul cu servieta este omul de afaceri din "beretele verzi". Alearga dupa verzisori, imbracat in costum, nu in echipament militar. In picioare nu...

In afaceri, si nu numai, foloseste principiul vasului cu pietricele si nisip

de Codrina Laiu
26 Mai 2016
Stephen Covey, un guru in management, realizeaza o analogie intre modul in care oamenii prioritizeaza activitatile si sarcina de a umple un vas cu...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]