Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Invata cum sa devii cu adevarat un lider

de Mihaela Pascu 15 Iun. 2010 3145
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Specialistul Anthony Sillard a precizat ca orice lider trebuie sa fie caracterizat de trei trasaturi esentiale: sa fie pasionat, empatic si sa inspire celorlalti incredere.

Acesta a mai precizat ca in urma unor studii efectuate s-a constatat ca un lider este foarte apreciat de angajatii sai daca este sincer si are puterea de a-i inspira pe cei din jur.



Observand calitatile managerilor cu care a lucrat, Anthony Sillard a ajuns la concluzia ca cele trei trasaturi esentiale nu sunt suficiente doar ele singure, ci trebuie aplicata corect o metoda prin care acestea sa fie integrate in stilul de management.

Specialistul a oferit cateva sfaturi esentiale pentru cei care vor sa devina manageri de succes:

1.  Povesteste despre tine. Oamenilor le place sinceritatea si vor aprecia daca le vorbesti din inima despre ceea ce se ascunde in spatele unei cariere.

2.  Fii altruist. Gandeste-te la consecintele actiunilor tale si ce ai putea spune despre deciziile tale peste 50 de ani.

3.  Coboara de pe treapta ta. Nu uita ca si angajatii tai sunt oameni si ca au aceleasi nevoi si dorinte. Fii empatic si nu ii trata diferit.

4.  Intreaba si asculta. Afla motivele pentru care cei din compania ta aleg sa ramana in continuare angajatii tai si invata sa asculti.

5.  Promite mai putin si ofera mai mult. Nu face greseala sa promiti mult mai mult decat s-ar putea sa poti realiza. Admiratia va creste ori de cate ori iti vei depasi limitele.
 



Tags: lidermanagersucces

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

10 sfaturi pentru succes in afaceri de la 10 antreprenori romani

de Florin Amariei
18 Mai 2020
Daca iti faci planuri pentru o afacere si te simti uneori descurajat de imprejurari si intamplari, atunci ar fi bine sa salvezi articolul acesta si...

Succesul este rezultatul esecului!

de Catalin Chivu
22 Oct 2015
Oamenii cei mai de succes nu sunt cei care stiu sa aiba succes, ci aceia care stiu sa piarda. Cei care stiu sa si piarda inteleg rolul pe care-l...

Secretul pentru afaceri de succes: puterea prezentului

de Maria Nicutar
07 Ian 2015
Eckhart Tolle se poate sa fie un nume cunoscut si pentru tine. Este faimos pentru milioane de oameni din intreaga lume. Si nu pentru ca este frumos,...

Succesul are pretul lui

de Mihai Balescu
17 Sep 2014
Exista oameni care declara cu convingere ca sunt foarte dornici sa se apuce de afaceri, dar care, in secunda urmatoare, incep sa se planga: ba ca nu...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]