Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O viata mai putin stresanta in pasi simpli!

de Maria Nicutar 28 Mai. 2013 2382
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Viata nu trebuie intotdeauna sa fie stresanta. Uneori ar putea fi chiar simpla de tot si interesant este ca alegerea este a noastra. Stiu ca poate suna ca o fraza desprinsa dintr-o carte de tip self-help, insa acesta este adevarul (destul de dramatic pentru multi, mai ales pentru cei care se lasa in adierea destinului pe care nu il poti fenta).

Si va spuneam ca noi ne decidem mersul in viata si noi spunem destul de clar daca vom merge in stanga sau in dreapta si cat de stresanta va fi viata noastra. Ei bine, acest lucru se poate intampla atunci cand luam decizia de a ne simplifica viata.

Cateva strategii care te vor ajuta sa iti simplifici viata:

1. Fii constient de actiunile si aspiratiile tale
. Nu are rost sa va spunem cat de neimplinita este o viata prin care trecem fara sa pricepem ideea de baza, motivele pentru care actionam cum actionam, motivatiile care ne imping in anumite directii, obiectivele pe care le detinem!

Asa ca fiti constienti de ce va doriti in viata si cum trebuie sa actionati pentru a va indeplini obiectivele si viziunea!

2. Fiti constienti de resursele pe care le detineti la dispozitie, ca sunt perisabile si valoroase si cum trebuie sa le utilizati pentru a le valorifica la maxim. Aveti de gand sa va folositi resursele la maxim sau aveti de gand sa le irositi in van? Fiti cu ochii pe ceas si pe lista de sarcini indeplinite!

3. Fiti constienti de ce se petrece in jurul vostru si de oamenii care va inconjoara! Daca sunteti alaturi de persoane toxice, este bine sa o stiti din prima si sa luati hotararile de rigoare. Eliminati din anturajul vostru persoanele profitoare, persoanele care nu fac decat sa se planga, persoanele vesnic nemultumite, mincinosii, laudarosii, cei care cauta sa ne manipuleze, persoanele care vesnic se pun in rolul de victima si asteapta cate ceva de la cei din jur!

4. Deveniti cat mai disciplinati! Este esential sa intelegeti cat de mult conteaza sa pastrati disciplina in orice faceti, in toate actiunile pe care le intreprindeti, in deciziile luate, cand discutam despre cheltuieli, bugete alocate si nu numai!

Mult succes si o viata cat mai simpla!

sursa foto: www.sxc.hu


Tags: stres viaaviata mai simplaviata simpla

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]