Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 10 sfaturi utile pentru o afacere de succes pe termen lung!

de Maria Nicutar 11 Iun. 2014 4192
3.63 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

La ce bun succesul pe termen scurt? Le ce bun daca avem profit si nu suntem in stare sa mentinem o linie ascendenta si sa ne asiguram ca afacerea noastra devine un adevarat imperiu al prosperitatii si un model in mediul business?

Mai jos va ofer 10 sfaturi utile de care sa tineti cont pentru a incepe si administra cu succes o afacere infloritoare:

1. Asigura-ti un capital financiar mai mult decat suficient si un fond de cheltuieli neprevazute. Vor aparea multe astfel de surse de cheltuieli neprevazute.

2. Nu lua in afacere persoane in care nu ai incredere, oricat de avantajoase ar fi salariile pe care le accepta si oricat de atractive ar fi CV-urile pe care le prezinta.

3. Estimeaza momentul in care vei atinge pragul de rentabilitate in afacerea ta si mai adauga 6 luni, cel putin! Acum discutam realist!

4. Nu face nicio intelegere verbala, batand palma prieteneste. Totul trebuie sa fie in scris si cu sfaturile avocatului tau, cu oricine ai discuta.

5. Daca ai nevoie de un partener de afaceri, cauta sa alegi din randul celor mai buni prieteni sau dintre rudele tale. Aici sunt cele mai slabe sanse sa fii tras pe sfoara, orice ar spune gurile rele. In general, acestia sunt cei care au ei insisi intentii neloiale cu privire la impartirea drepturilor, responsabilitatilor si profiturilor!

6. Nu iti consuma toti banii din primele trei luni de la lansare pentru ca mai apoi sa ramai fara buget si sa fii nevoit sa tai costuri salariale pentru a supravietui. Dozeaza-ti energia in mod optim si la fel si finantele si entuziasmul.

7. Nu te astepta sa iti vinzi produsele doar pentru ca sunt bune. Niciodata nu este de ajuns sa oferi calitate, insa imbucurator este ca totul pleaca de aici si continua cu ambalajul, cu site-ul tau de prezentare, cu modul in care comunici cu presa samd.

8. Nu neglija niciodata departamentul de marketing. Aici se intampla adevarata magie care iti permite sa atingi un nivel inalt de incasari. Si daca ai un om bun care sa coordoneze departamentul, deja poti sa rezervi bilete pentru o vacanta in Bahamas.

9. In afaceri ai nevoie de 5 oameni-cheie: partenerul de afaceri, un avocat cu experienta, un contabil care "le-a vazut pe toate", un HR-ist bine motivat si un marketer care poate sa vanda si stilouri cu guma de sters.

10. Nu pleca la drum convins ca o afacere se cladeste pe baza spagilor si pilelor. Acesta este un gand clar specific celor care cauta, in avans, scuze pentru un eventual esec!


Mult succes si afaceri prospere!


sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: sfaturi in afacerimanagement afaceriafaceri de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.63 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Secretul pentru afaceri de succes: puterea prezentului

de Maria Nicutar
07 Ian 2015
Eckhart Tolle se poate sa fie un nume cunoscut si pentru tine. Este faimos pentru milioane de oameni din intreaga lume. Si nu pentru ca este frumos,...

Secretul unei afaceri de succes? Totul pleaca de la oamenii din echipa...

de Maria Nicutar
25 Mar 2013
Secretul unei afaceri de succes... Iata o fraza care poate parea total inutila pentru ca multi afaceristi stiu ca nu exista o reteta singulara care...

3 sfaturi pentru femeile care isi doresc cariere sau afaceri de succes!

de Maria Nicutar
15 Mar 2013
Vrem cariere de succes si apoi si afaceri care sa ne aduca profituri mari, faima si recunoastere in mediul de afaceri. Vrem sa fim independente si sa...

Vreti afaceri de succes? Luati-va o slujba mai intai!

de Maria Nicutar
04 Iun 2012
Cate esecuri descoperim in mediul de afaceri, in fiecare zi? Sunt prea multe si majoritatea sunt esecuri foarte mari, esecuri care duc direct sau...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]