Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un brunch reusit, mancare buna, oameni placuti si impresii impartasite

de Zenobia Badescu 01 Iun. 2012 4141
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Este concluzia participantilor la Business Brunch, un eveniment ceva mai special pe care l-am anuntat din timp in portalul nostru si pe Facebook. Ce este un brunch? Un concept interesant si ispititor nascut in Marea Britanie care incepe sa prinda si la noi: o masa care reuneste mic-dejunul si pranzul, alaturi de prieteni, cunoscuti si chiar necunoscuti, cum a fost in cazul nostru (la inceput).

In cadrul unui brunch exista entertainment, schimb de idei, muzica buna si orice mai vor cei prezenti sa vada, sa auda sau sa faca. Totul tine de imaginatie. Noi am imbinat discutiile despre business, cum altfel, cu atmosfera relaxanta si interactiva. Un punct de atractie a fost tombola drive-test Ferrari.

Asadar, evenimentul, un parteneriat "Idei de Afaceri" si "e-restaurante.ro", s-a desfasurat la Forza Rossa Caffe, o locatie centrala excelenta. In timp ce participantii s-au delectat cu specialitatile culinare preparate de maestrii Forza Rossa Caffe, udate de vin rose la discretie, s-a discutat despre ce anume reprezinta excelenta si succesul in afaceri si in viata personala.
- Ne dorim cu adevarat echilibru sau excelenta?
- Cum reusim sa dobandim excelenta profesionala dar si echilibrul personal?
- Ce compromisuri facem in viata pentru a dobandi excelenta in plan profesional si in plan personal.
 
Participantii au fost in mare parte antreprenori. Redam aici doua dintre impresiile lor!

“Eu am participat la multe seminarii cu traineri romani si straini (foarte apreciati), dar intr-un format clasic. Tocmai de aceea, pentru mine a fost foarte interesanta intalnirea, pentru ca s-a creat rapid o apropiere intre noi. Tema este de actualitate si fiecare trebuie sa meditam si sa gasim calea potrivita fiecaruia.
 
Consider ca nu raspunsurile primite sunt intotdeauna constructive, ci intrebarile ce apar dupa o intalnire si te fac sa gandesti, sa analizezi, si te determina sa faci anumite corectii la harta ta. Este grozav ca avem ocazii sa invatam unii de la altii si astfel ne imbogatim. Eu ma simt mai bogata dupa aceasta intalnire prin tot ceea ce am auzit si prin oamenii pe care i-am cunoscut.
Multumesc si pe aceasta cale intregului colectiv care a facut posibil acest lucru!”
Emilia Trusca, antreprenor din Craiova
 
“A fost un brunch reusit, cu mancare buna, oameni placuti si impresii impartasite.
In mare, a fost o dupa-amiaza interesanta, dovada sta ora tarzie la care s-a plecat.
Felicitari voua ca ati initiat acest proiect intr-o ambianta deosebita, echipa Forza Rossa si-a adus aportul din plin, si mult spor pentru urmatoarea.”
Ioana Cimpoiasu, Sales Manager, Bucuresti
 
Dragi cititori, avand in vedere reusita acestui eveniment, desi a fost si pentru noi ceva inedit, nu ne dorim altceva decat sa-l multiplicăm. Cu organizarea mesei este mai simplu insa, pentru alegerea temelor de discutie avem nevoie de ajutorul vostru. Ce alte teme va intereseaza si va doriti sa le dezbatem? Asteptam sa ne scrieti, (mai jos in pagina) la rubrica comentarii.
 
 


Tags: businessbusiness brunchbrunchafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

10 sfaturi pentru succes in afaceri de la 10 antreprenori romani

de Florin Amariei
18 Mai 2020
Daca iti faci planuri pentru o afacere si te simti uneori descurajat de imprejurari si intamplari, atunci ar fi bine sa salvezi articolul acesta si...

In goana dupa clienti - idei ingenioase de impachetare a produselor

de Teo Manole
13 Iun 2016
Cum lumea continua sa evolueze, cresc si cerintele pentru portabilitatea produselor. Suntem o specie interesanta de consumatori. Vrem sa accesam...

Omul de afaceri - Soldatul cu servieta pe care toti il respecta, de teama si din instinct.

de Silviu-marian Banila
06 Iun 2016
Soldatul cu servieta este omul de afaceri din "beretele verzi". Alearga dupa verzisori, imbracat in costum, nu in echipament militar. In picioare nu...

In afaceri, si nu numai, foloseste principiul vasului cu pietricele si nisip

de Codrina Laiu
26 Mai 2016
Stephen Covey, un guru in management, realizeaza o analogie intre modul in care oamenii prioritizeaza activitatile si sarcina de a umple un vas cu...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]