Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De astazi, fermierii eco pot depune cereri pentru subventii!

de Victor Oancea 02 Sep. 2013 2609
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Incepand de luni, 2 septembrie, fermierii care practica agricultura ecologica pot depune cererile pentru a obtine subventia acordata pentru acest sector.

Conform APIA (Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura), pentru aceasta forma de ajutor specific, Romania beneficiaza de fonduri europene de 4.098.000 euro din Fondul European de Garantare Agricola.

Pentru fermierii care practica agricultura ecologica, cererile pentru obtinerea subventiei se pot depune pana pe data de 15 octombrie, anul curent, noteaza Agroromania.

Acest ajutor se acorda pentru exploatatiiile din productia vegetala si animaliera, exploatatii deja inregistrate in sistemul de agricultura ecologica si exploatatii care se afla in perioada de conversie.

Cine sunt beneficiarii acestui ajutor specific? Discutam despre persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau familiale, constituite conform OUG nr 44/2008 si persoane juridice care indeplinesc mai multe conditii esentiale.

Persoanele juridice care doresc sa beneficieze de acest ajutor specific trebuie sa fie inregistrare in fiecare an pentru care solicita ajutorul specific, in sistem de agricultura ecologica, la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (M.A.D.R.) prin Directiile Agricole de Dezvoltare Rurala judetene. Mai mult, trebuie sa detina un contract incheiat cu un organism de inspectie si certificare acreditat pe teritorul UE si aprobat de MADR...

...mai multe conditii ce trebuie indeplinite de catre persoanele juridice aici >>>



sursa foto: www.sxc.hu




Tags: ajutor agricultura ecologicaagricultura ecologica

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]