Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Presedintele ANSVSA: Produsele alimentare romanesti sunt printre cele mai sigure din UE

de Victor Oancea 05 Iun. 2014 2728
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vadimir Manastireanu, presedintele ANSVSA, a declarat ca produsele alimentare romanesti sunt printre cele mai sigure din Uniunrea Europeana, gratie calitatii si performantelor serviciilor veterinare din Romania, noteaza AgroRomania.ro.

Pe data de 3 iunie a fost gazduita o conferinta extraordinara prilejuita de aniversarea a 10 ani de existanta a Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor.

Cu aceasta ocAZIE, Vladimir Manastireanu, presedintele ANSVSA a discutat despre starea actuala a sistemului sanitar veterinar din Romania. Acesta a declarat ca serviciile veterinare romanesti se numara printre cele mai puternice si performante din intreaga Uniune Europeana si, prin urmare, produsele alimentare din Romania sunt si printre cele mai sigure din Europa, indeplinind toate conditiile necesare pentru a patrunde si pe alte piete in care nu au avut acces pana acum.


„Sunt 10 ani in care toti cei care si-au desfasurat activitatea in aceasta institutie au contribuit la dezvoltarea ei, astfel incat, azi, putem afirma in fata partenerilor nostri si in fata cetatenilor Romanei pe care ii deservim zi de zi ca tara noastra are unul dintre cele mai puternice si mai performante servicii veterinare din Europa. ANSVSA a reusit sa demonteze toate acuzatiile nefondate aduse Romaniei in asa-zisele scandaluri alimentare, demonstrand lumii intregi ca serviciile veterinare din Romania sunt printre cele mai eficiente din UE si ca operatorii din industria alimentara sunt parteneri de incredere” a declarat presedintele ANSVSA in cadrul conferintei de la Palatul Parlamentului.

Cat despre obiectivele aferente perioadei urmatoare, Vladimir Manastireanu a declarat ca se vizeaza cresterea aportului adus in vederea deschiderii de noi piete pentru produsele alimentare romanesti.
 
„Avem ca obiective cresterea aportului in deschiderea unor noi piete de desfacere pentru produsele alimentare romanesti, crearea de noi oportunitati de productie si asigurarea competitivitatii produselor romanesti pe piete externe precum Egipt, Tunisia sau Maroc si extinderea exporturilor in alte tari terte”, a mai explicat presedintele ANSVSA.





Tags: produse alimentare romanestiexport produse alimentare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]