Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cartea care iti dezvaluie calea simplificata catre sanatate

de Ilinca Dobrescu 12 Dec. 2013 1830
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pe langa afaceri si cariere, mai avem si vieti personale si sunt deosebit de ocupate si acestea. Descoperim ca nu mai avem timp de sport si nici sa preparam o salata cu de toate. Mai simplu este sa comandam ceva si sa mancam in timp ce lenevim pe canapea.

Evident, nici nu ne mai gandim la zecile de E-uri pe care le inghitim zilnic. Si nici nu vrem sa ne mai gandim cate vom mai avea in farfurii in zilele care urmeaza.

Insa este vital sa intelegem ca viitorul nu suna bine decat pentru cei care se ingrijesc cu privire la el. Daca nu ai grija de alimentatia ta, nu ai nicio scuza sa te plangi ca ai multe kilograme peste normal.

Si daca nu ai grija sa mananci sanatos si sa eviti sutele de E-uri care se gasesc pretutindeni, sa nu te plangi ca organismul tau nu este deloc sanatos si nu functioneaza asa cum ti-ai dori. Digestia este la pamant, nivelul calciului este sub limita, te enervezi din orice si ai probleme cu ficatul. Nu mai discutam despre alte probleme si pericole care pandesc la orice pas.

Solutia nu este sa ne ascundem intr-o pestera sau sa ne hranim doar cu lumina soarelui. Solutia este sa intelegem ce hrana sa alegem si care sunt produsele alimentare interzise.

Dar pentru ca acest lucru sa se intample, este esential sa cunosti ingredientele periculoase si ingredientele sigure. Afla care sunt cei mai periculosi  stabilizatori, coloranti, emulgatori, spumanti, indulcitori si conservanti. Multi se regasesc in produsele din rafturile magazinelor si in frigiderele noastre.

Ghidul "Cele mai periculoase E-uri din Romania. Ghid complet" te ajuta sa citesti ambalajul si etichetele ca un expert. Afla care sunt produsele pe care sa le pui inapoi pe raft si care sunt produsele care pot fi consumate fara niciun fel de pericol!
 
Nu stati pe ganduri, mai ales daca aveti copii si doriti sa le asigurati o alimentatie cat mai buna, cat mai sigura. Detalii AICI >>>




Tags: cele mai periculoase e-urie-uri periculoase

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]