Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

RABLA - Programul pentru persoane juridice ia startul in 4 mai

de Idei de afaceri 28 Apr. 2015 3829
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

"Programul (Rabla - n.r.) pentru persoane juridice va demara pe 4 mai cu sesiunea de depunere a dosarelor din partea institutiilor publice", a declarat luni Adrian Gearap, presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu.

Programului Rabla beneficiaza de un buget de 200 milioane lei, din care au fost alocate 20.000 de tichete pentru persoane fizice si vor fi acordate 5.000 de tichete pentru persoane juridice si institutii publice. Tichetele vor fi alocate electronic, in sistemul informatic gestionat de Administratia Fondului pentru Mediu.

Persoanele fizice care vor sa achizitioneze o masina noua pot aplica, incepand din 27 aprilie, in cadrul Programului Rabla. Valoarea eco-bonusurilor este de 750 lei la achizitionarea unui autovehicul nou al carui motor genereaza o cantitate de emisii de CO2 mai mica de 100 g/km, in regim de functionare mixt, potrivit mentiunilor inscrise in certificatul de conformitate al autovehiculului nou.

La achizitionarea unui autovehicul nou cu sistem de propulsie hibrid (tehnologii hibrid conventionale) se va acorda un ecobonus in valoare de 1.500 lei. Pentru cumpararea unui autovehicul nou electric hibrid (tehnologii avansate de tip plug-in) se va acorda un eco-bonus in valoare de 2.500 lei. In continuare, se mentine posibilitatea cumularii a maxim doua eco-bonusuri. Valoarea primei de casare a fost mentinuta la 6.500 lei.

Ghidul de finantare pentru Programul “Rabla 2015” a fost aprobat prin Ordinul ministrului Mediului, Apelor si Padurilor, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei din 30 martie.
Sursa: www.emaramures.ro



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: rablaprogramul rablarabla pentru persoane juridicemasinirabla 2015

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]