Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania Start-up Plus: cum se completeaza cererea de finantare

de Alina Constantinescu 19 Sep. 2016 4593
3.83 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ministerul Fondurilor Europene a deschis aplicatia electronica MySMIS aferenta apelului de proiecte "Romania Start-Up Plus", cu o alocare financiara de 105 milioane euro. Data limita de depunere a cererilor de finantare este 30 octombrie 2016, ora 16.00.

In cadrul acestui apel pot primi finantare autoritati publice locale, camere de comert, furnizori de servicii de formare profesionala continua (FPC), universitati si ONG-uri cu activitate relevanta in domeniu, singure sau in parteneriat. Acestea vor avea calitatea de administratori de scheme de antreprenoriat si vor acorda sprijin tehnic si ajutoare de minimis viitorilor antreprenori si intreprinderilor nou create.

Cu privire la cererea de finantare, informatia se completeaza in profilul persoanei juridice, dreapta sus, functia MODIFICARE PERSOANA JURIDICA. Se poate modifica doar de catre reprezentantul legal/ imputernicit.
Se completeaza de catre lider si fiecare membru al structurii parteneriale prin persoanele reprezentante sau imputernicite, nu de catre alte persoane.

Sistemul preia automat datele aferente profilului fiecarui membru al structurii parteneriale.
Procedura de asociere se realizeaza utilizand functia din dreapta sus ASOCIERE IN PROIECT, cu ajutorul unui cod de asociere pentru proiect, furnizat de sistem (conform manualului MySMIS – Identificarea electronica,  Crearea contului entitatii juridice si asocierea la o entitate, sectiunea Asocierea la o entitate juridica).

Nota: Partenerul nu poate introduce informatii aferente cererii de finantare create de liderul structurii parteneriale.
Daca se doreste ca si alti utilizatori avand calitate de persoana fizica sa introduca date aferente cererii de finantare, se foloseste functia DREPTURI ACCES UTILIZATORI, utilizand codul de inrolare al liderului.

Se introduc apoi datele financiare aferente ultimilor 3 ani fiscali incheiati. Aceste informatii sunt folosite pentru calculul capacitatii financiare a structurii parteneriale.

Se vor completa doar rubricile:
Data incepere
Data incheiere
Numar mediu de salariati
Cifra de afaceri
sau
Venituri totale (O.N.G.)

Aceste informatii vor fi verificate in etapa de contractare, iar in cazul in care informatiile din documentele justificative difera de informatiile introduse in MySMIS 2014, se poate renunta la semnarea contractului, iar persoana juridica in cauza poate fi exclusa de la finantare pe o perioada de 2 ani.

In continuare se ofera detalii privind finantarile obtinute anterior si se descrie experienta dumneavoastra/ partenerilor dumneavoastra privind implementarea unor proiecte relevante pentru domeniul proiectului propus.

Mai departe se ofera informatii despre proiect: obiective, rezultate, activitati finantate, masuri de ajutor de stat, structura grupului, etc.

Descarca Anexa 4: Instructiuni orientative privind completarea cererii de finantare>>


Tags: romania start-up pluscerere de finantarefonduri europene

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.83 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

Peste 100.000 de afaceri, eligibile pentru noi fonduri europene. Anuntul ministrului Economiei

de Florin Amariei
27 Iul 2020
Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat ca in curand vor fi disponibile noi fonduri europene pentru afaceri. Acestea vor putea fi accesate...

Firmele afectate de Covid-19 inca pot accesa fonduri europene si ajutoare de stat

de Florin Amariei
25 Mai 2020
Firmele afectate de pandemia Covid-19 inca pot accesa fonduri europene si ajutoare de stat pentru a depasi momentul dificil cu care se confrunta....

Fonduri europene noi pentru infiintare firma la oras sau sat

de Florin Amariei
10 Feb 2020
Romanii vor avea la dispozitie patru linii noi de fonduri europene pentru infiintarea de firme la oras sau sat. E important sa mentionam ca vorbim...

Afacere non-agricola in mediul rural pe fonduri europene

de Florin Amariei
21 Oct 2019
Ca sa obtii fonduri europene nerambursabile pentru o afacere non-agricola in mediul rural trebuie sa stii multe, multe lucruri. In cele mai multe...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]