Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Start-up sau in dezvoltare? Obtine finantare la Start&Grow 2014!

de Julian Manescu 08 Mai. 2014 4528
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Esti in cautarea unei surse de finantare pentru afacerea ta? Ai o activitate in derulare sau ai doar un plan de afacere? Te poti inscrie in programul Start&Grow 2014! In perioada 5 mai - 8 iunie 2014, au loc inscrierile in programul care iti poate oferi acces la antreprenori cu experienta dispusi sa investeasca pana la 500.000 de euro in start-up-uri si companii aflate in dezvoltare.

Lansat de startups.ro in 2010, Programul Start&Grow 2014 sustine dezvoltarea unor afaceri promitatoare si are menirea de a-i ajuta pe antreprenori sa intre in legatura cu investitori alaturi de care sa isi duca afacerea la urmatorul nivel.
 
Ce fel de antreprenori se cauta
Vor avea prioritate in program antreprenorii cu minimum 1-2 ani experienta de business, precum si managerii cu minimum 3 ani de activitate, care au deja o afacere sau vor sa inceapa un business nou.
 
Experienta profesionala nu trebuie sa fie neaparat in acelasi domeniu cu afacerea lansata. Se va tine cont (intr-o pondere semnificativa, dar nu eliminatorie) si de background-ul profesional, de studii si participari la cursuri, trainiguri si workshop-uri relevante, pasiuni sau hobby-uri legate de domeniul ales.
 
De asemenea, vor fi selectate doar persoane care dau dovada de profesionalism si respectarea principiilor de etica in afaceri, asa se anunta pe site-ul startups.ro.
    
Ce fel de afaceri se cauta
6 domenii de activitate: Tehnologie, Agribusiness, Productie, Servicii, Green Business, Inventica... dar exista deschidere si catre afacerile din alte domenii, atat timp cat ideile sunt unele demne de luat in considerare.
 
Ideal ar fi sa ai un business cu vechime de cel putin un an. Planul de afaceri nu este obligatoriu, insa, reprezinta un avantaj pentru cei care il au. Ceea ce trebuie neaparat sa existe este un model coerent si bine pus la punct de generare de venituri, astfel incat investitorul sa cunoasca detaliile legate de amortizarea investitiei si profit.
 
Beneficii
Pe langa posibilitatea de a primi finantare, antreprenorii selectati in program vor beneficia gratuit de mentoring si know-how de business in legatura cu diferite aspecte ale afacerii lor.
 
"Unii antreprenori prefera sa isi construiasca singuri business-ul. Altii, aleg calea parteneriatului. Noi ii cautam pe cei care vor sa isi creasca afacerea alaturi de un investitor care ii poate sprijini atat financiar, cat si cu know-how de business ", spune Cristina Alexandru, Co-Fondator startups.ro.
 
Antreprenorii-investitori deschisi la parteneriate de business in cadrul Start&Grow 2014 sunt Alin Giurea si Radu Tudorache. Pe langa rolul de investitori, acestia, alaturi de Todi Pruteanu (Business Strategy Manager, Microsoft Romania) si Catalin Tenita (Managing Partner, Treeworks), pentru antreprenorii din tehnologie, si Daniel Tiganila (Consultant in investitii) impreuna cu Cristina Alexandru (Co-Fondator startups.ro), pe partea de strategie, new business si comunicare, vor oferi gratuit mentoring si know-how.
 
Daca te-am convins sa participi la acest eveniment, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul disponibil pe site-ul Start&Grow, pana pe 8 iunie 2014.
 
Intre 8 si 25 iunie va avea loc perioada de jurizare, in urma careia vor fi anuntati antreprenorii selectati pe shortlist care urmeaza sa intre in negocieri directe cu investitorii.
Start&Grow 2014 este un proiect startups.ro realizat cu sprijinul TreeWorks, Intercontinental Bucuresti, Finantare.ro, Elevate si Zelist.
 
Pentru mai multe detalii exista si o adresa de mail disponibila - oana.caltea@startups.ro.
 


Tags: start-upmentoringknow-howfinantare afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

MAT: Antreprenorii se mai pot inscrie in Programul Start-Up Nation 2022

de Bianca Tila
25 Aug 2022
Antreprenorii interesati de o finantare de pana la 200.000 lei au la dispozitie inca noua zile pentru a se inscrie, exclusiv online, in programul...

Start-Up Nation 2022. Cand se relanseaza programul dedicat romanilor care vor sa inceapa o afacere. Conditii de finantare

de Idei de afaceri
11 Apr 2022
Programul Start-Up Nation 2022, aflat la a treia editie, va fi lansat pana la mijlocul lunii mai, anunta Ministerul Antreprenoriatului si Turismului,...

Ministru: Start-up Nation revine in aprilie sau mai

de Florin Amariei
25 Feb 2022
Programul Start-up Nation revine in 2022, conform ministrului Cadariu care a confirmat ca ar putea incepe in aprilie sau mai. Ministerul...

Finantare generoasa pentru un start-up care produce mozzarela artificiala

de Florin Amariei
14 Sep 2021
Afacerile creative gasesc tot timpul bani. Drept dovada, un start-up a primit o finantarea generoasa pentru a continua productia si cercetarea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]