Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

18 secrete pentru o imunitate de neinvins!

de Ilinca Dobrescu 12 Dec. 2013 2154
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu ai cum sa castigi razboiul decat atunci cand adversarul tau lasa garda jos. Este o lectie pe care o inveti de cand esti mic, de la lectiile de istorie. Aceeasi lectie o inveti si cand mergi prima data la lectiile de arte martiale.

Ai grija sa tii garda! La fel se intampla si in viata de zi cu zi si cand discutam despre sanatatea organismului nostru. Sistemul imunitar este scutul despre care discutam si el trebuie fortificat in mod corespunzator.

Descopera cum poti lupta natural si eficient impotriva celor mai puternice boli. Invata care sunt cele 18 secrete de care te poti folosi pentru ca sistemul tau imunitar sa fie mereu perfect functional si gata sa faca fata oricaror amenintari.

Cateva informatii care te pot ajuta sa iti mentii sistemul imunitar la nivel inalt de performanta se regasesc in cadrul ghidului "Intareste-ti rapid sistemul imunitar". Afla acum:


de ce algele marine japoneze ar putea TRIPLA activitatea "celulelor asasin" ale corpului tau - aceste celule sunt considerate prima linie de aparare a corpului tau, eliminand orice celule cu potential malitios.

cum te pot apara bacteriile probiotice de diferite tulburari digestive - acest lucru este minunat pentru persoanele care sufera de boli cum ar fi sindromul colonului iritabil (colonul spastic), boala Crohn (inflamatia colonului) sau colitele.

o planta uzuala care ajuta la prevenirea bolilor de piele legate de inaintarea in varsta – este foarte posibil sa existe deja in gradina ta.

activitati de inlaturare a stresului de zi cu zi, care stimuleaza sistemul limfatic - pune-le in actiune in fiecare saptamana si te vei putea simti mai fericit, mai relaxat si mai sanatos.

... si nu numai! Afla odata pentru totdeauna cum sa lupti impotriva bacteriilor si virusilor cu care vii in contact in fiecare zi. Unele amenintari sunt mai periculoase decat ti-ai imagina. Este esential sa iti ajuti organismul sa invete cum sa le tina piept!

Detalii AICI >>>


Tags: imunitatedespre imunitateintareste imunitatea

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]