Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri agricole banoase cu 4 plante medicinale valoroase!

de Ilinca Dobrescu 08 Feb. 2013 4908
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Plantele medicinale nu mai reprezinta o iluzie pentru nimeni. Deja am trecut prin boli si afectiuni doar cu ajutorul plantelor medicinale recomandate de doctori si nutritionisti si stim ca se poate fiindca natura ne poate furniza toate solutiile si raspunsurile la cele mai complicate intrebari.

Pentru cei care se intreaba din ce sursa isi pot extrage profiturile in 2013, raspunsul poate fi tot in natura, sub forma unei varietati mari de afaceri agricole ce merita lansate cat mai rapid.

Iata doar cateva afaceri agricole cu mare potential de profitabilitate, afaceri care sa va atraga finantele si interesul:

1. Afaceri agricole cu menta

Menta ramane una dintre plantele medicinale pe care le folosim extrem de des si este normal ca pentru ea sa existe un nivel inalt de cerere. Menta poate deveni o sursa de bani de mare calibru mai ales pentru cei care detin terenuri arabile deja certificate din punct de vedere ecologic.

2. Afaceri agricole cu busuioc
Si busuiocul ne tine in suspans cand vine vorba despre investitii in 2013. Este tot o planta medicinala si aromatica extrem de bine vazuta de catre investitori si consumatori. Busuiocul cere loc partial insorit, sol bine drenat si protectie impotriva frigului.

3. Afaceri agricole cu coriandru
Coriandrul se cultiva de mai mult de 3000 de ani si are numeroase beneficii pentru sanatatea organismului uman. Coriandrul se cultiva cu succes si cand discutam despre ani mai secetosi si se inmulteste prin seminte.

4. Afaceri agricole cu oregano
Oregano poate fi inmultit prin semanare direct in camp. Prefera solul nisipos, acid si foarte bine afanat. Mai mult, culturile de oregano se recolteaza inainte de inflorire, proces care are loc in iunie-august. De asemenea, oregano are nevoie de un nivel inalt de umiditate in sol, pentru productii mari de plante medicinale si aromatice de calitate formidabila.


Mult succes si afaceri agricole profitabile!


Tags: afaceri agricoleafaceriafaceri cu oreganoafaceri cu menta

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Guvernul pregateste noi masuri de sprijin pentru afaceri

15 Mar 2022
Guvernul Romaniei pregateste noi masuri de sprijin pentru afacerile afectate de razboiul din Ucraina. Iata ce se va putea accesa! Guvernul...

Comisia Europeana ofera prin CEI peste 1,7 miliarde de euro afacerilor

de Idei de afaceri
09 Feb 2022
Comisia Europeana pune la bataie peste 1,7 miliarde de euro prin Consiliul European pentru Inovare. Afacerile interesate pot deja aplica....

UE, gata sa concureze cu SUA. Un nou fond se lanseaza pentru afaceri

de Florin Amariei
07 Feb 2022
Afacerile din Uniunea Europeana vor avea la dispozitie un nou fond din care sa obtina finantari. Blocul comunitar vrea sa imparta succesul tehnologic...

PNRR aduce 2,55 miliarde euro pentru afaceri

de Idei de afaceri
02 Nov 2021
IMM-urile si companiile mari vor putea in curand accesa cele 2,55 miliarde euro disponibile prin PNRR. Banii vor fi disponibili incepand cu 2022....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]