Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ferme profitabile in Romania, afaceri cu fonduri europene in 2013!

de Victor Oancea 10 Apr. 2013 3064
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Inca mai avem timp sa atragem fonduri europene, chiar daca este ultimul an din exercitiul 2007-2013. Chiar si asa, cu ceva eforturi, putem reusi sa punem bazele unei afaceri extrem de profitabile.

Iata si cateva exemple de ferme profitabile in Romania, afaceri pe care le putem demara cu sau fara fonduri europene, in 2013:

Crescatorie ECO de gaini pentru oua si carne
- Ferma care iti poate aduce profit substantial in anii urmatori, pe fondul unui nivel din ce in ce mai mare, cand vine vorba despre oua si carne de gaini ECO. Sunt gaini sanatoase, lasate sa traiasca in conditii optime pentru dezvoltarea lor. Aflati care sunt regulile de care trebuie sa tineti cont pentru a va infiinta si administra cu succes o crescatorie ECO de gaini.

Trucuri si sfaturi pentru livada de vis - Chiar si atunci cand detinem un teren de suprafata redusa, livada reprezinta o alegere ideala, mai ales cand discutam despre sistemul ecologic de cultivare. Rezulta fructe care se cauta in mod intensiv de catre romani si straini si pentru care se platesc preturi extrem de avantajoase pentru detinatorii livezilor!

Catina - fructul magic ce te poate imbogati datorita calitatilor sale miraculoase. Catina a fost supranumita si ginseng romanesc si este un arbust care da rezultate impresionante mai ales cand este cultivat in sistem ecologic. Mai mult de atat, catina romaneasca este extrem de interesanta, avand in vedere faptul ca discutam despre soiuri atent selectionate de cercetatori si apoi imbunatatite in mod dramatic fata de altele cultivate in multe alte tari.

Ferma de raci - Daca mergi in orice restaurant care se respecta, carnea de rac va fi in meniu. Si interesant este faptul ca in Romania exista foarte putini detinatori de ferme de raci iar nivelul de cerere inca nu este acoperit si cu siguranta inca mai este loc si pentru alti intreprinzatori.

Cresterea prepelitelor japoneze - Oua, carne, penaj, guano ... toate aceste produse sunt la mare cautare in Romania si peste hotare. Romanii au inteles faptul ca produsele de baza rezultate in urma cresterii si ingrijirii prepelitelor sunt valoroase si chiar considerate delicatese. De aici si interesul pentru aceasta industrie in 2013 si nu numai!

Afacerea secreta a agricultorilor de succes - cultivarea trandafirilor pentru obtinerea de ulei esential de trandafiri, apa de trandafiri, dulceata si siropuri de trandafiri, peltea si jeleu, serbet si sucuri naturale pe baza de trandafir de dulceata. Productia obtinuta in urma cultivarii trandafirilor se poate duce in numeroase directii: industria alimentara, industria farmaceutica, industria produselor cosmetice si nu numai!


Mult succes si afaceri profitabile!





Tags: ferme in romaniaafaceri in 2013afaceri in romaniaafaceri fermeferme in romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]