Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fonduri europene pentru agricultura si zootehnie - Ghidul complet s-a lansat!

de Ilinca Dobrescu 25 Iun. 2013 4679
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cum sa procedam pentru a obtine fonduri europene nerambursabile de zeci sau sute de mii de euro pentru afacerile noastre? Solutia poate fi cooptarea unui consultant care sa ne ajute sa ne valorificam ideile de afaceri prin intermediul acestor sume banesti necesare.

Din pacate, este nevoie de numeroase sedinte de consultanta pentru ca proiectele noastre sa prinda contur si pentru ca afacerile noastre sa devina realitate. De aceea, solutia cea mai buna poate fi cea reprezentata de noul ghid "Accesarea fondurilor UE pentru Agricultura si Zootehnie".

Daca iti doresti sa demarezi o afacere cu ciuperci, sa iti deschizi o ferma de porci, sa iti infiintezi o sera pentru legume trufandale sau o crescatorie de gaini, ghidul de fata te poate ajuta sa obtii fonduri europene nerambursaile!

Mai mult, si pentru cei care viseaza sa detina o pepiniera de pomi fructiferi, o pensiune turistica sau o ferma de vaci de lapte, ghidul reprezinta colectia de informatii recomandabile!

Si sa tinem cont de faptul ca informatiile sunt cele mai importante. Multi cred ca fonduri europene se dau doar pe pile. Adevarul este ca fonduri europene nu primesc decat cei cu dosare incomplete sau gresite. Acestia sunt cei care nu primesc finantare pentru ca nu indeplinesc conditiile cerute.

Si pentru ca un dosar complet si corect nu se realizeaza peste noapte si foarte usor, CD-ul Totul despre accesarea fondurilor UE pentru agricultura si zootehnie devine unul esential. Iti prezinta pas cu pas toate procesele prin care sa treci, tot ce trebuie sa faci si sa stii ca sa poti sa faci tranferul de la o simpla idee de afacere, la afacere lansata cu fonduri europene nerambursabile.

Iata cateva aspecte esentiale, prezentate in cadrul CD-ului Totul despre accesarea fondurilor UE pentru agricultura si zootehnie:

-daca esti eligibil si ce fonduri poti obtine (lista activitatilor agricole si zootehnice eligibile)
-ce acte si cereri sunt necesare
-cum se completeaza dosarul, de la A la Z
-cum poti fluidiza traseul birocratic si cum poti evita anumite probleme/piedici care apar pe parcursul procedurii
-care sunt semnificatiile diferitilor termeni de finantare folositi
-cum se intocmeste bugetul proiectului
-ce secrete ascunde realizarea planului de afaceri
-cum se estimeaza cheltuielile
-care este procedura de evaluare

Per total, descoperim doar cateva dintre aspectele de care sa tinem cont pentru ca dosarul de finantare sa fie realizat in timp rezonabil si fara sa ne spargem conturile bancare pentru sedintele de consultanta.

Aflati toate informatiile despre accesarea de fonduri europene nerambursabile aici, in cadrul CD-ului Totul despre accesarea fondurilor UE pentru agricultura si zootehnie >>>





Tags: fonduri europenefonduri europene nerambursabilefonduri europene afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri la inceput de drum. Cum pot accesa fonduri europene nerambursabile

de Bianca Tila
18 Apr 2024
Fondurile europene nerambursabile pot fi solicitate de persoane juridice: societati comerciale (intreprinderi mici si mijlocii, intreprinderi mari si...

Sfaturi de la experti in fonduri europene

de Idei de afaceri
28 Nov 2023
Zi de zi auzi la stiri sau citesti articole despre fonduri europene, ce poti sa faci cu ele sau cum sa le accesezi si te gandesti daca ai putea face...

Fonduri Europene in 2022: si PFA-urile pot primi bani. Lista completa a programelor

de Idei de afaceri
20 Apr 2022
Oportunitatile de finantare cu fonduri europene nu trebuie ocolite de persoanele care au infiintat un PFA. Mai multe dintre proiectele demarate in...

Firmele vor avea la dispozitie noi fonduri europene si ajutoare de stat

de Idei de afaceri
29 Oct 2021
Sfarsitul de an vine cu noi oportunitati pentru afaceri si alte organizatii. Sunt disponibile noi fonduri europene nerambursabile si ajutoare de stat....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]