Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretele antreprenorilor, in materie de productivitate!

de Ilinca Dobrescu 12 Iun. 2013 2106
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Productivitatea este conceptul caruia tindem sa ii acordam cea mai mare importanta. De ce? Simplu! Daca nu esti productiv, poti sa ai zeci de idei geniale. Nu vei avea timp si eficienta, rapiditate si performanta necesara ca sa le valorifici la timp si in maniera corecta.

In prezent, daca nu esti productiv, esti depasit. Nu doar ca stagnezi, ci dai inapoi si acest lucru nu este pe lista de "must have" a nimanui.

Iata si cateva sfaturi esentiale, sfaturi oferite de cativa dintre cei mai de succes antreprenori, pentru publicatia INC:

"Gaseste pe altcineva care sa [iti] conduca afacerea in fiecare zi. Nu incerca intotdeauna sa stai in scaunul soferului. Nu incerca intotdeauna sa fii cel mai puternic din cladire. Daca poti, fii curajos ... da-le mana libera si iesi din peisaj. Atunci poti sa incepi sa te gandesti la perspectiva mai larga."  
Sir Richard Branson, fondatorul Virgin Group

"Imi iau laptop-ul cu mine, oriunde ma duc. Daca am vreun pic de timp liber, sar pe laptop si raspuns la mail-uri. [...]"
Gary Vaynerchuk, fondatorul VaynerMedia

"De obicei ma trezesc la 06:30 si merg la un curs de Pilates, aproape de casa. Exercitil fizic ma ajuta sa imi mentin calmul....Inainte, obisnuiam sa le fac pe toate. Cea mai mare provocare pentru mine a fost sa dau drumul acestui obicei si sa las toata lumea sa isi faca treaba."
Trina Turk, fashion designer

"Sedintele reprezinta pierderi de timp, cu exceptia cazurilor in care ai o vanzare de incheiat. Exista atat de multe feluri de a comunica in timp real sau fara sincronizare, incat orice sedinta ar avea o durata si un rezultat final chiar inainte de a te decide sa participi la ea."
Mark Cuban, CEO HDNet si proprietar Mavericks

Iata doar cateva dintre sfaturile oferite de antreprenori de succes, din ziua de astazi, oameni care au ajuns departe datorita eforturilor depuse in mod constant. La fel incercam si noi, cu toata determinarea, sa facem mai rapid si mai eficient, tot ce facem exceptional!


Mult succes si productivitate de top!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: productivitatesfaturi pentru productivitate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]