Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Baza de date cu preturi de referinta

de Marian Curelaru 29 Mai. 2014 5410
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) a demarat procedura de intocmire a bazei de date cu preturi de referinta pentru masini, utilaje si echipamente specializate, care pot fi achizitionate prin masurile de investitii aferente Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 (PNDR 2020), informeaza un comunicat al agentiei.

 
Prin aceasta, APDRP faciliteaza accesul solicitantilor de fonduri europene la informatii, in acelasi timp, simplificand procedura de achizitie. Astfel, elementele care se vor regasi in aceasta baza de date vor putea fi achizitionate de catre beneficiarii PNDR 2020, in mod direct, fara a mai parcurge nicio alta procedura de achizitie.
 
Preturile de referinta vor fi centralizate in baza de date care se completeaza cu informatiile comunicate de catre furnizorii de masini, utilaje si echipamente, in conformitate cu anuntul din 20 mai a.c. al MADR, in atentia producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de masini, utilaje si echipamente specializate.
 
Pentru inscrierea in baza de date, APDRP pune la dispozitia tuturor furnizorilor de masini, utilaje si echipamente specializate, formularele tip care trebuie completate si transmise pe adresa de e-mail bazapreturi@apdrp.ro, pe care le puteti regasi pe portalul agentiei.
Baza de date a preturilor de referinta este structurata in functie de urmatoarele criterii: cod CPV, marca, model, dotari standard si pret exprimat in Euro, fara TVA. Identitatea furnizorului de date ramane confidentiala. 
 
Formulare tip trebuie completate, avand in vedere urmatoarele: 
- Solicitarea de inscriere in baza de date, completata cu toate datele, semnata, datata si stampilata de reprezentantul legal se transmite in format .pdf.
- Documentul care atesta calitatea de partener/importator/distribuitor autorizat al producatorului se transmite in format .pdf. 
- Anexa cu oferta de preturi valabile pentru Romania, respectiv Tabelul cu preturi de referinta, se transmite in format editabil (excel sau word).
 
Veridicitatea nivelurilor preturilor transmise se va demonstra cu lista oficiala de preturi, valabila pentru Romania, a producatorilor, importatorilor sau distribuitorilor. In cele din urma este recomandabil ca lista sa fie asumata si de producator.
APDRP isi rezerva dreptul de a efectua verificari suplimentare privind preturile prezentate si de a introduce in baza de date preturile care, in urma verificarilor, pot fi mai mici decat cele prezentate initial de ofertant.
 


Tags: agentia de plati pentru dezvoltare rurala si pescuitbaza de datepreturi de referintapndr 2020

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]