Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

OFICIAL: Programul Start-Up Nation va avea o sesiune suplimentara

de Alina Constantinescu 13 Iul. 2017 6799
4.41 din 16 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Programul Start-Up Nation va avea o sesiune suplimentara, in acest an, in limita resursei financiare ramase neconsumate, dupa evaluarea dosarelor inscrise in actuala etapa. Aproximativ 9.000 de planuri de afaceri au fost depuse pana in prezent.

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat anunta oficial ca, in actuala sesiune, ultima zi de inscriere in Programul Start-Up Nation este vineri, 14 iulie, ora 20:00.

Exista un mare numar de potentiali candidati care nu si-au putut finaliza procedura de inscriere, urmare a faptului ca n-au reusit sa-si infiinteze in timp util noile firme – conditie obligatorie a programului - dat fiind suprasolicitarea infrastructurii tehnice a Oficiului National Registrul Comertului si a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.

Prin urmare, imediat dupa evaluarea dosarelor depuse in actuala etapa si in limita resursei financiare ramase, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat va organiza o noua sesiune de inscrieri.

”Obiectivul nostru esential este sa incurajam tinerii antreprenori si pentru acest lucru este de bun simt sa folosim pana la ultimul leu resursa bugetara alocata. In acest sens trebuie interpretate declaratiile si atitudinea mea despre programul Start-Up Nation. Am avut reprezentarea ca ar fi fost mai simplu sa prelungim actuala sesiune...din pacate, motive de ordin juridico-birocratic, pur si simplu, impiedica acest lucru.

Ne ramane, in schimb, optiunea unei noi sesiuni in perioada imediat urmatoare, pe care o vom anunta in timp util si care se va desfasura dupa aceleasi reguli ca si actuala sesiune de inscrieri”, explica ministrul Ilan Laufer.

Programul Start-Up Nation are, in acest an, o finantare de 1 713 798 mii lei, care asigura, in temeiul legii, suportul activitatii a 10 000 de noi firme infiintate dupa 31 ianuarie 2017.


Tags: start-up nationfinantare afacereplan de afacerifonduri afacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.41 din 5 - 16 voturi.

Articole conexe

Start-up Nation: FNGCIMM simplifica procedurile de acordare a garantiilor pentru solicitanti

de Alina Constantinescu
27 Nov 2017
Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) a anuntat ca simplifica procedurile de acordare a...

Start-up Nation: aproximativ 10.500 de planuri de afaceri vor fi finantate

de Alina Constantinescu
09 Oct 2017
In cadrul dezbaterii Start-Up Nation First 'Sun' Summit 2017, organizata de Universitatea 'Petru Maior' Targu Mures, Ministrul pentru Mediul de...

Start-Up Nation, programul prin care romanii cu spririt antreprenorial se pot lansa in afaceri

de Botezatu Razvan
25 Apr 2017
Programul Start-Up Nation 2017 a starnit un mare interes in randul romanilor. Nici nu e de mirare avand in vedere faptul ca sprijina antreprenoriatul...

Conditii mai facile de accesare a fondurilor prin Programul Start-Up Nation

de Stanciu Ioana
24 Apr 2017
"Programul Start Up Nation Romania va fi un succes, mai ales ca saptamana trecuta a ajuns la o forma care va permite accesarea lui mult mai facila....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]