Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Subventii 2016 - Documentele specifice ce insotesc cererea unica de plata pentru sprijinul cuplat

de Idei de afaceri 25 Mar. 2016 3443
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Primirea cererilor unice de plata de la fermieri se va face in perioada 1 martie - 16 mai 2016 fara penalitati, respectiv 17 mai - 10 iunie cu penalizari de 1% pentru fiecare zi lucratoare de intarziere.

In acest articol prezentam documentele specifice ce insotesc cererea unica de plata pentru sprijinul cuplat pentru cresterea bivolitelor, pentru vacile de carne si metisii lor.

Documente pentru sprijinul cuplat pentru cresterea bivolitelor:

a) copia de pe pasaportul fiecarei bivolite de lapte pentru care se solicita SCZ;

b) adeverinta eliberata de asociatia/agentia acreditata pentru infiintarea si mentinerea Registrului genealogic al rasei, prin care se confirma inscrierea bivolitelor, pentru care se solicita sprijin cuplat, in Registrul genealogic al rasei, avizata de catre Agentia Nationala pentru Zootehnie „Prof. Dr. G. K. Constantinescu”, denumita in continuare ANZ, dupa caz.

Documentul specific care insoteste cererea unica de plata pentru spriinul cuplat pentru ovine si caprine este adeverinta eliberata de asociatia/agentia acreditata pentru infiintarea si mentinerea Registrului genealogic al rasei, prin care se confirma inscrierea femelelor ovine si/sau berbecilor de reproductie sau femelelor caprine si/sau tapilor de reproductie, pentru care se solicita SCZ, in Registrul genealogic al rasei, incepand cu anul de cerere 2016.

Documentele specifice care insotesc cererea unica de plata pentru sprijinul cuplat pentru vacile de carne si metisii lor:

a) copie de pe pasaportul fiecarui animal pentru care se solicita SCZ, existent in exploatatie la data depunerii cererii unice de plata;

b) adeverinta eliberata de ANZ care certifica rasele de carne si metisii acestora, prin verificarea datelor din certificatele de origine, buletinele de insamantari artificiale/adeverintele de monta naturala, precum si inscrierea in Registrul genealogic al rasei;

c) documente care atesta iesirile animalelor din exploatatie, daca este cazul, conform prevederilor Ordinului ANSVSA nr. 40/2010 pentru animalele din categoriile tauri din rasa de carne, tineret mascul si/sau femel din rase carne si tineret mascul si/sau femel metis cu rase de carne.

7 tipuri de culturi pentru care primesti cele mai mari subventii in 2016, cu perspectiva de crestere




Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: subventiisubventii 2016sprijin cuplatcerere unica de plata

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]