Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri la cheie in agricultura cu fonduri europene nerambursabile

de Ilinca Dobrescu 24 Nov. 2011 11299
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile la cheie din agricultura sunt poate cele mai profitabile idei de afaceri pe care am putea sa le punem in aplicare. Ni se simplifica extrem de mult procesul de documentare si cercetare, ni se dau informatii vitale, avem mai multe sanse de accesare de finantare prin intermediul fondurilor europene nerambursabile si lucrurile par sa mearga struna.

Iata 3 afaceri la cheie, din agricultura, afaceri la cheie care pot fi eligibile pentru obtinerea de finantare prin intermediul fondurilor europene:

1. Cultivarea arbustilor fructiferi in sistem ecologic. Iata una dintre cele mai profitabile afaceri la cheie in Romania, in agricultura. Aveti si sansa sa obtineti finantare prin intermediul fondurilor europene nerambursabile atunci cand respectati toate regulile jocului. Puneti accent pe proiectarea unui mediu de lucru ce creeaza noi locuri de munca, pe factorul ecologic implicat de tehnologia dvs de cultivare si aveti sanse mari.

Chiar si fara fonduri europene nerambursabile, aceste afaceri la cheie nu cer investitii atat de mari si infiintarea unei afaceri devine un proiect fezabil si fara sa ne imprumutam la zece bani.

2. Cultivarea legumelor in sistem ecologic. Nici legumele ecologice nu par a fi mai putin profitabile sub forma afacerilor la cheie din agricultura din Romania. Romanii au inceput usor dar sigur sa isi proiecteze o preferinta stabila pentru produsele sanatoase, ecologice.

Astfel, cererea a crescut mult si oferta este inca limitata si nu acopera necesarul. Investiti in aceste afaceri la cheie foarte profitabile din agricultura din Romania si detineti si sanse mari de a fi eligibil pentru finantare cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile.

3. Cultivarea plantelor medicinale in sistem ecologic. Plantele medicinale sunt si ele in top datorita faptului ca multi consumatori s-au dezlipit de ideea de a utiliza medicamente clasice si au descoperit puterea plantelor medicinale. Cererea este mare, afacerile cresc rapid, se pot obtine si fonduri europene nerambursabile si agricultura din Romania promite un factor ridicat de dezvoltare in 2012.

Cititi si "Afaceri finantate cu fonduri europene nerambursabile pe intelesul tuturor"



Tags: afaceriafaceri finantarefonduri euroepene nerambursabileafaceri agriculturafonduri agriculturaafaceri la cheie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

UE pregateste lansarea unui fond de 7,5 miliarde de euro pentru afaceri

de Florin Amariei
31 Mai 2021
In perioada 1-2 iunie UE si Consiliul UE definitiveaza fondul UE pentru afaceri care are ca scop dezvoltarea supercalculatoarelor, a inteligentei...

Bani de la UE pentru afaceri. Ce se poate accesa

de Florin Amariei
20 Mar 2020
Statul roman va pune la dispozitia celor care au afaceri bani prin patru linii de ajutor deja aprobate de UE. Iata ce se poate accesa pentru a se...

Fonduri europene pentru afacerile care primesc elevi si studenti la practica

de Florin Amariei
17 Iul 2019
Ministrul Fondurilor Europene, Roxana Minzatu, a anuntat ca afacerile care primesc elevi si studenti la practica pot obtine noi fonduri europene...

Afaceri la tara pe care sa le incepi cu fonduri europene

de Camelia Diaconu
11 Iun 2019
Potrivit Programului National pentru Dezvoltarea Rurala 2014-2020, in mediul rural, antreprenorii isi pot deschide o afacere, chiar si cu o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]