Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri la tara: Infiinteaza-ti livada de nuci!

de Ilinca Dobrescu 18 Dec. 2017 27781
3.67 din 32 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nucul este un arbore viguros, cu crengi bogate si puternice. Nucul poate ajunge la inaltimi de pana la 30 de metri si poate oferi productii pe care le valorificam in schimbul unor profituri uimitoare.

In anul 1961, Romania producea 7,2% din productia mondiala de nuci, ocupand locul 4 in lume! In 1989, Romania ocupa locul trei in lume, la exportul de nuci, noteaza Agroromania.manager.ro.

Cateva dintre cele mai recomandate soiuri de nuc, la momentul actual, conform Agroromania.manager.ro: Sibisel Precoce, Geoagiu 65, Sibisel 44, Germisara, Orastie, Novaci, Susita, Pestisani, Victoria, Jupanesti, Bratia, Sarmis, Mihaela, Roxana, Velnita, Miroslava si Targu Jiu.

In momentul de fata, in judetele Alba, Gorj, Vrancea, Iasi, Prahova, Arges, Bacau, Valcea, Arad si Maramures se inregistreaza cele mai mari productii de nuci si aici sunt si cele mai valoroase soiuri si populatii de nuci.

Pentru cei care cauta sa isi valorifice terenul, nucul reprezinta o optiune exceptionala. Alegem nucul pentru ca poate sta la baza unei afaceri care sa returneze profituri extrem de avantajoase, avand in vedere cativa factori decisivi pentru succesul acestui business:

1. cererea este mare.
2. competitia este redusa.
3. preturile de comercializare a productiei sunt si ele foarte avantajoase.
4. modalitatile de valorificare a productiei sunt numeroase si acopera falii largi din care ne putem extrage profiturile.

In mod real, in momentul de fata, nivelul de cerere pentru miezul de nuca este mult peste nivelul ofertei. Miezul de nuca este folosit in industria alimentara, in industria chimica si in cea farmaceutica.

Dintr-o plantatie de nuci, sa tinem cont ca nu vom valorifica doar miezul de nuca. Din nuci se extrage si ulei de nuca extrem de valoros si se folosesc si plantele verzi pentru prepararea de diverse remedii naturiste si produse cosmetice. Mai mult, si coaja de nuca este folosita pentru diverse creme, lotiuni, sapunuri exfoliante si nu numai.

Iata ca descoperim cum o afacere destul de simpla poate sa ne aduca profituri uimitor de mari, insa doar acolo unde exista informatii de calitate, sprijinul unui specialist in domeniu, soiuri de calitate superioara, pamant arabil bine ingrijit si rabdare! Nucul nu se recolteaza din primul an de la plantare, insa si cand va fi gata, asteptarea va fi meritat!

Sa aveti succes si afaceri profitabile!


sursa foto: www.atlantablackstar.com


Tags: afaceri cu nuciafacere cu nuciafacere nuci

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.67 din 5 - 32 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]