Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile in 2014: Cum sa infiintati o pastravarie profitabila pe timp de criza?

de Matei Antonescu 29 Dec. 2013 3880
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ghidul practic "Cum sa infiintezi o pastravarie profitabila" s-a lansat si este deja la dispozitia tuturor celor pasionati de acvacultura. Fara pasiune pentru acest domeniu, sansele de succes sunt nule.

Asa ca recomandam aceasta afacere tuturor celor care vor sa isi puna in practica hobby-ul, pasiunea, activitatea care sa le aduca satisfactie materiala si sansa de a cladi o afacere pe care sa o lucreze cu pasiune.

Dar de ce o pastravarie? De ce am investi in aceasta afacere si nu intr-o... ferma de vite, spre exemplu? Pentru ca, daca 5.000 de metri patrati de pasune pot produce aproximativ 455 de kilograme de carne de vita, la aceeasi suprafata de apa, o pastravarie produce peste 4 tone de carne!

Special pentru cei doritori, ghidul "Ferma piscicola in sistem familial" ofera toate informatiile esentiale pentru indrumare corecta catre profituri substantiale, cu riscuri minime.

"Inca din primul an, in functie de dimensiunea fermei, cifra de afaceri pentru o ferma piscicola poate ajunge la 100.000 de euro, iar in al doilea an aproape sa se dubleze! Practicata, pentru inceput, la o scara mica si cu un minimum de investitii, aceasta afacere la cheie - Ferma piscicola - poate produce mari cantitati de peste cu o valoare economica ridicata intr-un timp relativ scurt, raportat la suprafata de teren folosita.", ne spun profesionistii.

Aflati cum sa claditi o afacere profitabila in acvacultura si ce anume presupune acest business. Aflati cum va puteti folosi de ajutorul oferit de stat pentru aceasta afacere si care sunt cele mai frentabile specii din acvacultura. Aflati ce eforturi prespune cresterea pastravilor in regim de ferma familiala si care sunt particularitatile biologice ale pastravilor. Aflati totul despre tehnologia cresterii pestilor in sistem recircular, despre amplasament si constructii!

Detalii complete doar in ghidul realizat de un expert in acvacultura >>>>



Tags: ferma piscicolapastravarieferma pastrav

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]