Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere de viitor sigur - Camin particular pentru studenti!

de Victor Oancea 04 Ian. 2013 3920
5 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Un lucru de care suntem tot mai siguri este faptul ca educatia reuseste sa devina unul dintre cei mai puternici factori decisivi pentru succes in viata profesionala si in cea personala. Nu este de mirare interesul din ce in ce mai mare al celor care cauta sa isi modeleze viitorul prin intermediul educatiei, fie ca este vorba despre urmarea cursurilor unei facultati, urmarea unui master sau finalizarea studiilor de doctorat.

Oricare ar fi incercarile noastre de a ne imbogati din punct de vedere educational, este esential sa avem la indemana si conditiile optime pentru ca lucrurile sa mearga cat mai lin. O conditie esentiala pentru cei care vin din afara oraselor in care vor urma cursurile este sa aiba gazda sau loc in camin. Si cum nu toti studentii apuca locuri in camin, o idee de afacere se naste si are sanse mari sa devina o afacere profitabila.

Cu toate ca discutam despre o afacere extrem de interesanta pentru orice afacerist, un lucru demn de luat in considerare este necesarul de capital banesc. Putem sa ne deschidem un camin particular intr-o vila micuta si cu un numar redus de locuri sau putem sa deschidem un camin in care sa putem caza zeci de studenti. Fiecare optiune vine cu propriile necesitati de ordin material, investitii de timp si energie, avantaje si dezavantaje.

Un alt aspect de care sa tinem cont pentru ca aceasta afacere sa devina una de succes este planul de marketing. Planul de marketing reprezinta dosarul care sa ne ajute sa ne ordonam toate datele, strategiile, cifrele, analizele, studiile care, impreuna, vor contribui pentru promovarea serviciilor oferite.

In acest sens, este vital sa luam in considerare necesitatea unei prezente online gandite de profesionisti: website, forum, blog, conturi in cadrul retelelor de socializare. Nu neglijati faptul ca mediul online reprezinta si cea mai bogata sursa de potentiali clienti.

De asemenea, nu putem ignora suma impresionanta de autorizatii si avize pe care va trebui sa le obtinem pentru ca legislatia in vigoare sa fie respectata cu strictete.

Mult succes si nu uitati sa ne adresati intrebarile voastre in casuta de comentarii!



sursa foto: www.sxc.hu



Tags: camin particular pentru studenticamin particular studenticamin studeniafaceri camin studenti

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 4 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]