Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Programul de asistenta nerambursabila germana 2015-2016

de Idei de afaceri 06 Ian. 2016 2902
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Programul isi propune sa imbunatateasca educatia practica in scolile vocationale, profesionale, speciale si unitatile de asistenta sociala. Programul mai cuprinde asistenta nerambursabila pentru formarea de formatori, maistri si specialisti, instruirea personalului, know-how, exemple si demonstratii necesare profesorilor si tehnicienilor romani.

Partenerii si beneficiarii asistentei nerambursabile germane, sunt:

 -   grupuri scolare, licee, scolile profesionale, scolile tehnice sau alte institutii de invatamant care ofera tinerilor o educatie profesionala si practica;

 -   institutii si organizatii din domeniul sanatatii / asistenta sociala: spitale, orfelinate, case pentru batrani sau pentru persoane cu handicap, grupuri dezavantajate, unitati terapeutice (ex. ergoterapie, recuperare, balneo-terapie, etc.);

 -   societati comerciale, asociatii, fundatii sau organizatii care sunt active in domeniul educarii si ingrijirii tinerilor, batranilor si a celor cu dizabilitati.

Domeniile pot fi:  industrial, agricultura, constructii, energetic, transporturi, mestesuguri-artizanat, prelucrarea lemnului etc., precum si sanatate, terapie, asistenta sociala etc.

Programul poate dezvolta cooperarea cu scoli de arte si meserii, centre de mestesugari, asociatii agricole si patronale.

Pot si organizate cursuri, workshopuri si seminarii pentru formare, calificare, recalificare, orientare profesionala.

Expertii germani pot lucra alaturi de gazda romana la: elaborarea unor proiecte de dotare sau a unui studiu tehnico-economic, realizarea de schimburi de experienta cu scoli sau unitati similare din Germania, incheierea de parteneriate si colaborari, elaborarea unor planuri de cooperare, precum si multe alte idei pe care parte romana doreste sa le discute si sa le evalueze impreuna cu omologii germani.

Sursa: V-market


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: asistentaasistenta germanascoliasistenta nerambursabila

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]