Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri agricole cu plante medicinale, in Romania, in 2014!

de Ilinca Dobrescu 14 Nov. 2013 6437
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Poate ca in 2013 nu am avut ocazia sa incepem afacerea la care visam de atat de mult timp. Nimic nu ar trebui sa ne opreasca in 2014. Si astfel, descoperim idei de afaceri pe care le putem valorifica. Si cat timp avem la dispozitie si ghidurile care sa ne ofere informatiile necesare, deja jumatate de drumpoate fi considerat parcurs.

Este si cazul persoanelor care doresc sa puna bazele unei afaceri agricole. Si una dintre cele mai bune optiuni pentru un viitor profitabile este cea reprezentata de plantele medicinale 100% naturale, ecologice.

In fapt, cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic va poate aduce si bani si satisfactia desfasurarii unei afaceri bine vazute si puternic sustinute la nivel european.

Iata si cateva plante medicinale si cateva plante aromatice pe care le puteti cultiva si dvs:

Coriandru
Chimen
Anason
Fenicul
Craite
Coada soricelului
Anghinare
Echinaceea
Menta
Salvia
Cimbru
Mustar alb
Schinduf
Negrilica
Valeriana
Nalba de gradina
Patlagina
Macul de gradina
Matraguna

Toate aceste plante medicinale sunt cerute la nivel inalt si in Romania si peste granite. Iar strainii stiu faptul ca terenurile noastre arabile nu sunt la fel de puternic erodate si intoxicate cu pesticide si fertilizatori cum sunt alte terenuri din Europa. Mai mult, cat timp aveti de gand sa cultivati aceste plante medicinale si aromatice in sistem ecologic, afacerea va avea toate sansele de succes.

Sa tinem cont si de faptul ca in ceea ce priveste consumul de plante medicinale si plante aromatice, nivelul a crescut in mod spectaculos in ultimii ani. Incepand cu anii 1990, cererea de plante medicinale si plante aromatice a crescut constant cu 16%, in tarile din Europa de Vest si in SUA. In Cehia, spre exemplu, piata de plante medicinale si plante aromatice a crescut cu 90% in ultimii doi ani.

Pentru cei interesati, un ghid esential, complet si realizat de specialisti este "Cultivarea plantelor medicinale in sistem ecologic". Este un ghid realizat fara inlorituri stilistice, cu multe exemple si date importante. Sunt informatii pe care nu le veti gasi in mediul online!

Ghidul de fata, Afaceri la cheie - Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic va ofera toate datele de care aveti nevoie pentru demararea acestei afaceri, pentru dezvoltarea ei, pentru profitabilizarea ei in cel mai scurt timp cu putinta!

Detalii mai multe aici >>>>




Tags: plante medicinalecultivarea plantelormedicinaleafaceri agricoleafaceri plante medicinale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]