Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri in 2014: Franciza Arthur Murray vine in Romania!

de Ilinca Dobrescu 03 Apr. 2014 3674
2.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Lucian si Sarah Stanila sunt romanii care aduc in Romania, in sistem de franciza, cel mai mare lant de studiouri de dans din lume, Arthur Murray, noteaza Economica.net.

A doua cea mai veche franciza din Statele Unite, brandul Arthur Murray si-a castigat faima in ultimii ani. Studiouri care opereaza sub acest brand sunt deschise in Statele Unite, Canada, Puerto Rico, Europa, Japonia, Africa si Australia.

Lucian si Sarah Stanila au investit nu mai putin de 200.000 de euro pentru a deschide in franciza prima scoala de dans de societate Arthur Murray din tara, se arata in cadrul unui comunicat emis de companie.

Scoala va fi deschisa pe strada Nicolae Caramfil si va deveni una dintre cele peste 280 de studio-uri care opereaza deja sub brandul Arthur Murray in 23 de tari. Lucian si Sarah Stanila au mai investit in alte doua studiouri de dans Arthur Murray, in New York.

"Aducerea brandului Arthur Murray in Romania a fost o decizie naturala pentru mine, dupa o experienta de peste 12 ani ca instructor si owner de studiouri de dans Arthur Murray din New York. Arthur Murray este mai mult decat o scoala de dans, este un spatiu premium, pentru relaxare, networking si buna dispozitie, prin dans. Pana sa deschidem noi studioul Arthur Murray, in Romania nu exista un astfel de loc, insa exista un public care cauta astfel de servicii" declara Lucian Stanila, proprietarul business-ului Arthur Murray in Romania.

In prezent, acest studio se doreste a fi primul dintr-o adevarata retea de viitoare studio-uri ce ar putea fi deschise pe teritorul tarii, in urmatorii 5 ani.

In comunicat se mai arata ca brandul Arthur Murray se adreseaza in mod special persoanelor implicate in afaceri de succes si care doresc sa urmeze aceste cursuri pentru a se relaxa, pentru a se destresa si pentru a cunoaste arta dansului in orice situatie.

Clientii ideali sunt pretentiosi si pentru operarea unei astfel de francize este nevoie de grija la detalii si la atentie pentru a mentine standardele unui brand care promite sa intreaca asteptarile clientilor.


sursa foto: www.arthurmurray.ro



Tags: arthur murrayfranciza arthur murraycursuri arthur murray

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]