Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Antreprenorii, tinta perfecta pentru anxietate! Iata cum scapi de ea!

de Matei Antonescu 10 Apr. 2013 3663
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Antreprenorii reprezinta o tinta perfecta pentru antreprenori. Se stie faptul ca de anxietate sufera persoanele ocupate, cu o zi plina de munca, persoanele cu diete dezechilibrate si supuse unei cantitati mari de stres si riscuri.

In cateva cuvinte, am descris antreprenorul obisnuit. Ne lansam afacerile si suntem supusi unei cantitati impresionante de stres, si asta pentru ca riscurile sunt mari cand intram in mediul business. Nimeni nu ne garanteaza ca vom da lovitura si ca nu vom pierde banii investiti in afacere.

Apoi trebuie sa jucam roluri numeroase. Facem si pe secretara, si pe marketer-ul si chiar si pe web designer-ul. Asa e la inceput, incerci sa iti restrangi bugetul alocat oricarei directii de cheltuiala si ajungi sa termini o zi de munca mult peste ora pe care ti-ai impus-o. Si sa nu mai discutam despre dieta. Cine mai are timp sa isi ia micul dejun in tihna, pranzul la ora de pranz si cina asa cum trebuie?

Asa ca suntem tinte perfecte si acest lucru trebuie constientizat inainte de toate, pentru a scapa de aceasta afectiune extrem de serioasa. Asa ca nu va mai faceti griji cu privire la starile care va dau batai de cap si incepeti sa lucrati pentru a le elimina in mod treptat si cat mai rapid!

Iata si cateva sfaturi care sa va ajute sa scapati de anxietate:

1. Constientizati faptul ca aveti parte de numeroase surse de stres si griji de ordin financiar si non-financiar.
Eliminati cat mai multe dintre acestea si anxietatea va fi diminuata sau eliminata. Asa ca daca va faceti griji financiare, incercati sa participati la un workshop de gestionare inteligenta a finantelor, de economisire. Daca va faceti griji cu privire la increderea pe care o puteti avea in partenerul vostru de afaceri, luati decizia de a purta o discutie deschisa, de a incheia contracte riguroase sau de a incepe o afacere pe cont propriu. Iata doar doua exemple de surse uriase de stres si care duc la anxietate pe termen lung!

2. Constientizati faptul ca mediul de afaceri reprezinta o serie de riscuri pentru oricine, oricati bani si ajutoare ar detine la dispozitie. Cititi istoria celor mai de succes antreprenori de astazi si veti descoperi o serie lunga de esecuri si obstacole in calea lor. Aflati cum au trecut peste ele si intelegeti faptul ca riscuri exista pretutindeni. Ele trebuie anulate in mod calculat, nu temute!

3. Mancati sanatos, dormiti destul si mizati pe exercitii fizice. Studii numeroase arata faptul ca anxietatea este hranita chiar de noi insine. Tigari, alcool, cafea in exces, grasimi si prajeli, somn putin si nelinistit. Evitati sa va irositi timpul la televizor si alegeti un somn odihnitor si sa va petreceti timpul si in bucatarie. O salata, o supa sanatoasa, un ceai reconfortant ... iata cateva mici elemente care contribuie pentru obtinerea unei stari psihice optime!


Mult succes si afaceri cat mai prospere!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: anxietate antreprenoriantreprenorii si anxietateaanxietate afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]